Visszaszámolni a Prince of Persia: The Sands of Time remake megjelenéséig olyan, mintha egy elátkozott homokórát néznénk az idők végezetéig.

Az eredetileg 2020-ban bejelentett Prince of Persia: The Sands of Time Remake-nek 2020 elején kellett volna megjelennie, de nyilvánvalóan nem így történt. A megjelenést későbbre halasztották, egy meg nem határozott 2022-es időpontra. Igen, ismét itt tartunk, vagyis a

Prince of Persia remake megjelenése ismét csúszik, még az előrendeléseket is törölték.

Hogy mikorra tűzik ki legközelebb a megjelenést, azt nem lehet tudni. Annyit tudunk, hogy a Ubisoft már nem a 2023-as pénzügyi évre tervez, ami ugye 2023 márciusáig tart. Ez azt jelenti, hogy a remake megjelenése 2023 végén vagy azután várható.

A Ubisoft kénytelen volt megerősíteni a hírt, miután számos oldal eltávolította a játék előrendeléseit, ami miatt az előrendelők nyilván érdeklődtek, hogy mi történt. Ők most visszatérítést kapnak. Sokan azt hitték, törölték a projektet.

„A Prince of Persia: The Sands of Time remake fejlesztését mostantól a Ubisoft Montréal irányítja, így már nem a 23-as pénzügyi év a cél. Ha a játékosok szeretnék lemondani az előrendelésüket, lépjenek kapcsolatba a bolttal, ahol vették”írta a Ubisoft az IGN-nek.

A késés oka egyébként nem csak a stúdióváltás, hanem az is, hogy szeretnének minőséget alkotni, amihez úgy tűnik még több idő kell.

Ezt láttad már?

Itt az NBER Üccsi Ubi! – Zsozeatya ismét új ízzel lepi meg az Nbereket

×