Rajongók máris rájöttek, hogy a Resident Evil 4-ben szereplő Leon kabátja megvásárolható, de mélyen a zsebbe kell nyúlni.

A legutóbbi State of Play alkalmával bejelentették, hogy jön a Resident Evil 4 Remake, ami sokak számára nagy örömhír. Úgy tűnik azonban, hogy a rajongók a Resident Evil 4 relikviáinak egy fontos darabját is birtokolhatják a játék mellett, ha van elég pénzük. Bár Leon a játékok és filmek során rengeteg stílusban jelent meg, sokan a Resident Evil 4-ben viselt dzsekit tartják a legemlékezetesebbnek.

Most te is megveheted ezt a kabátot.

Egy rajongó ugyanis észrevett egy pici üzenetet a Resident Evil 4 előzetesének alján. Itt azt írják, hogy Leon kabátját a Schott NYC nevű márka engedélyével használják. Kis kutatás után a rajongó rájött, hogy a kabát valóban elérhető a Schott NYC webhelyén 1795,00 dollárért. Ez nagyjából 656 ezer forint.

Furcsa lehet, hogy egy játékban valós márkák termékeit használják fel, de valójában gyakori. Például Hideo Kojima különféle márkák ruháit és szemüvegét helyezte már el olyan játékokban, mint a Death Stranding vagy a Metal Gear Solid 5.

A Capcom egyébként elárulta, hogy PS5 exkluzív tartalmat kap a Resident Evil 4 Remake. Akár egy ilyen kabátban játszol vele, akár nem, izgalmas kalandok várnak.

 

A Resident Evil 4 Remake 2023 március 24-én jelenik meg.

Ezt láttad már?

Jön a Spider-Man Remastered PC-re – Minden State of Play bejelentés

 

×