Nem árt elővigyázatosnak lenni, könnyen lemaradhatunk.

Péntek estig megérkezett az utolsó részletek a Fortnite éppen aktuális teaser képéhez, így a jelenlegi szezon titkait lezártnak is tekinthetjük. Az eventtel kapcsolatos, titkosított fájlokat szombat késő délutánig nem oldja fel az Epic Games, ennek köszönhetően spoilerekbe nem igazán futhatunk bele, az utolsó órákban azonban érdemes lehet elkerülni a tematikus Twitter fiókokat és Discord szervereket.

A Fortnite fejlesztői több üzenettel is ellátták a játékosokat a Collision eseménnyel kapcsolatban, az igazán rutinos rókákat nem érheti meglepetés, ám az újabb felhasználók könnyen lemaradhatnak, ha nem figyelnek oda. Nagy trükkökre nem kell számítani, csupán megfelelő időben fel kell készülnünk a startra.

Nézzük is, hogy mi várhat ránk este!

  • A Fortnite fejlesztői délutántól szépen lassan lekapcsolgatják az egyes játékmódokat az Arenával kezdve, míg végül egyetlen egy mód, az Event dedikált LTM marad csak a választó menüben.
  • A játékosoknak érdemes 21:00 óra körül/előtt bejelentkeznie a játékba és eljutni a lobby képernyőig. Nyugodtan otthagyhatjuk a gépet, hiszen 21:30 környékén léphetünk csak be a dedikált módba.
  • Ezúttal egy Squad formátumú LTM-et kap az esemény és a 4 személy megléte nem csak ajánlás, hanem kötelező elem is lesz. A nem teljes csapatokat a játék a „Fill” funkcióval feltölti, így nem kell aggódni, ha nem jönne össze 4 ember a társaságból.
  • Az Event után várhatóan egy 12 órás szerverleállás vár a felhasználókra, vasárnap már el is startolhat a Chapter 3 Season 3.

Jó szórakozást kívánunk!

×