Sok felhasználónak fájhat majd a látvány.

A Valorant fejlesztői a kezdetek óta teljesen Free 2 Play játéknak szánták a kompetitív lövöldét. Ám a szervereket és a fejlesztőket valamiből fizetni is kell, így a többi ingyenes játékhoz hasonlóan a designer csapat lelkesen dolgozik az átlagosan kéthetente érkező skincsomagokon és a szezononként érkező Battle Pass tartalmakon. Bizonyára közületek is rengetegen csábultak el egy-egy kellemes Vandal, Ghost vagy épp Operator textúrára.

Most, hogy a Valorant már a második születésnapját ünnepli, érdemes lehet visszatekintenünk, hogy mennyi pénzt költöttünk el az alapvetően ingyenes játékra. A napi rendszereséggel játszó felhasználók jelentős része biztosan beáldozott már pár ezer forintot a skinek oltárán, ha más nem, akkor legalább egy-egy belépő árát.

Nézzük is, hogyan tudod leellenőrizni ezt az összeget!

Kicsit megszaladt…

Szerencsére a Steames, pontatlan megoldásokkal ellentétben a Riot Games teljesen hivatalos, közérthető és biztonságos felületet biztosít arra, hogy leellenőrizzük a múltbéli tranzakciókat. Ehhez nem kell mást tennünk, mint ellátogatnunk a Valorant dedikált support oldalára. Ezt követően az oldal megkér minket, hogy jelentkezzünk be a Riot Games fiókunkkal. Ha ezt sikeresen megtettük, akkor nincs más dolgunk, nyomjunk rá a nagy, piros színben pompázó „GET MY PURCHASE HISTORY” gombra.

Te mennyit költöttél két év alatt?

×