Az Xbox nagyvonalú ajánlatokkal ünnepli a Warhammer Skull Festival-t. Nézd meg mit kapsz ajándékba a Free Play Days alatt!

Az Xbox a Live Gold és a Game Pass Ultimate tagok számára ad ingyenes hozzáférést a Warhammer: Chaosbane-hez, a Warhammer: Vermintide 2-höz és a Warhammer 40,000: Mechanicus-hoz. Az akció magyar idő szerint vasárnap 21 óráig tart, és akkor sem kell lemondanod róla, ha pillanatnyilag nem rendelkezel a fentebb írt pass-ok valamelyikével, hiszen

az Xbox most három hónapig csak havi 300 forintot kér az Ultimate előfizetésért,

amivel konzolra, PC-re, felhőbe is megkapod a csomagban foglalt több száz játékot, illetve az EA Play tagságot. Amúgy csak óvatosan, mert a 90 nap leteltével az előfizetés automatikusan 4.190-os havidíjra vált – a többi feltételt ITT találod!

Mi a menete?

Először is keresd meg külön-külön a Warhammer-címeket: a Microsoft Store-ban egyértelműen jelzik, hogy hogyan tudod telepíteni őket az Xbox Live Gold tagságoddal, míg konzolon az Xbox Store Előfizetés menüjében találod a Gold tagság szekciót, amivel lekaphatod a Warhammer-kollekciót.

Még sincs ingyen?

De igen, csak nem örökké, hanem vasárnap estig. Ahhoz, hogy tovább játszhass a Warhammerekkel, meg kell venned őket, viszont ezt egy limitált ideig nem teljesen áron, hanem 60-70-80 százalékos kedvezménnyel is megteheted. Kellemes hentelést!

Amúgy általában is elég menőnek ígérkezik a június az Xbox-nál (viszont a Leet akkor sem hagy kedvezmények nélkül, ha Playstation-ös vagy – lsd. lentebb!):

Assassin’s Creed Origins és Ninja Gaiden – Minden Xbox Game Pass újdonság júniusban

 

×