Június 11-én és 12-én rendezik a Hungexpon a PlayIT Showt és az első Budapest Comic Cont, ahol a Leet saját pulttal, Nber Üccsivel, influencerekkel és akciókkal is vár.

Igazán izgalmas programok várnak a gaming világ és a képregények rajongóira június 11-én és 12-én. Ekkor rendezik ugyanis a Hungexpon 2,5 év kényszerszünet után a 2022-es PlayIT Show-t, ami Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye. Ha ez nem lenne elég, ugyanezen a hétvégén végre mindenki átélheti az első Budapest Comic Cont, ahol a képregény-, fantasy-, sci-fi-, és videojáték-rajongóinak nagyja összegyűlhet. A két rendezvény együtt kihagyhatatlan, hiszen több mint 100 programhelyszínnel várnak.

A PlayIT Show-n és a Budapest Comic Conon a Leet Gaming standjával is találkozhatsz, Zsozeatyával, az Üccsivel és számtalan akcióval.

A PlayIT Show egyébként a Comic Con jegyet váltók számára átjárható, azonban a PlayIT jeggyel rendelkezők a Comicon területére csak upgrade vásárlásával tudnak átmenni. Olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy kiállítók közt a Leet is ott lehet, így számos interaktív programmal és akcióval várjuk a látogatókat.

Jön Zsozeatya és barátai

Milyen is lenne egy igazi gamer találkozó, ha nem futhatnál össze legnagyobb példaképeiddel? Most itt a lehetőség, hogy közelről is megszagold a legnagyobb Nbert, lőjj egy fotót, és mond el neki a legmélyebb titkod. Na meg persze aláírathatod vele kedvenc merched. De ha nem is az Atya a kedvenced, szombaton tiszteletét teszi

  • Sütő Karcsy
  • Makovics Tina
  • Molnár Gabó
  • és Bereznay Dani is.

Üccsi Csillsarok

A rendezvény rengeteg interaktív lehetőséggel büszkélkedhet, de ha egy kicsit elfáradtál és feltöltenéd kicsit az energiaszinted, ugorj be az egyik Blup babzsákba az Üccsi csillsaroknál és ciccencs rá egy igazi Nbernek való nedűre.

Samsung Isle

Itt mutathatja majd meg igazán a PlayIT közönsége, hogy milyen elóból faragták.

Aim Lab verseny

Az első setupon végtelen Aim Lab verseny fut majd, ahol a két nap alatt legnagyobb pontszámot elérő játékosok elnyerik a támogató márkáink által felajánlott gamer perifériák egyikét. De a legjobb 80%-ba is érdemes bekerülni, ezek a játékosok ugyanis Leet Shop kuponokkal gazdagodnak.

Elden Ring kihívás

A második állomás a kollektív tudást igyekszik mérni, a PlayIT közönsége együttes erővel feszülhet neki az Elden Ring masszív kihívásának. Minden résztvevő 5-10 percet kap, majd átadja a stafétát a mögötte álló játékosnak. A kísérlet eredményét mi is nagyon kíváncsian várjuk, de azoknak se kell csüggedniük, akik nem tudnak ellátogatni a rendezvényre a hétvégén, mivel ezt a próbálkozást mindkét nap élőben közvetíti a Leet Plus twitch csatornája!

Samsung monitorok

A harmadik állomáson a Samsung Odyssey kínálta legminőségibb monitorokkal ismerkedhetsz majd meg, közelről megismerve a monitorok széles skálájának előnyeit.

A standot megkerülve még lehetőséged lesz hatalmas kézzel készített fémszobrokkal fotózkodni is, a Metal Art Gallery jóvoltából, akik vért és izzadságot nem spórolván szállítják a helyszínre legjobb alkotásaikat.

Akciók

A Leet standjánál mind a két nap várunk titeket hihetetlen Samsung, SteelSeries, Hama, WhiteShark és merchandise termékakciókkal, melyek csak a rendezvény alatt lesznek elérhetők. Ha valamit a hétvégén jó lenne beszerezni, akkor látogasd meg a pultunkat, lehet, hogy van egy jó ajánlatunk a számodra.

Partnerünk, a Caseking ajándékokat ajánlott fel, melyet szintén behúzhattok az esemény ideje alatt, sőt megnézhetitek, milyen gamer székeket hoznak ki nekünk.

Minden Samsung monitor mellé ajándék SSD-t adunk.

További információért látogasd meg a PlayIT Show és a Budapest Comic Con oldalát!

×