A Battlefield 2042 Season 1: Zero Hour patch hamarosan megérkezik, amivel a DICE megpróbálja visszaállítani a franchise nagy dicsőségét.

A BF2042 nem járt a legjobban a 2021 októberi megjelenés után, de miközben sokan már elhagyták a játékot, a DICE abban reménykedik, hogy az új frissítésekkel megmentheti a játékot, és a franchise hírnevét. Most már tényleg jön az első évad, és a sok-sok javítás. Bár patch notes még nincs, van néhány tipp arra, hogy mire is számíthatunk a nyáron.

Jön egy teljesen új Specialist is.

Miközben a hivatalos leleplezésre várunk, az adatbányászok már hozzájutottak néhány biztosnak tűnő információhoz.

Battlefield 2042 1. évad indulás

A Battlefield 2042 1. évadának hivatalos megjelenési dátumát még nem hozták nyilvánosságra, de úgy tűnik, hogy a DICE június 6-án leplezi le a dátumokat és a terveket, legalábbis Tom Henderson szerint. Ha minden igaz, az első szezon augusztus végéig tart, ami azt jelenti, hogy az indulás valóban heteken belül várható. Pár nap múlva tehát kiderül minden hivatalosan is.

Temporyal szerint az új évadban új specialista, új jármű, új kütyü és friss battle pass is várható.

 

Ewelina Lis

Ami az új specialistát illeti, ő a lengyel Ewelina Lis, akinek eszköze a Guided Rocket Launcher. Vagyis egy rakétavető, aminek a tulajdonságait még nem ismerjük.

Új pályák és járművek

A Battlefield 2042 pályák kibővülnek az Exposure érkezésével, amely Kanadában, egy romos kutatóhelyen kapott helyet. Az Exposure az egyetlen pálya, amely várhatóan megjelenik az 1. évadban.

További részletek tehát napokon belül várhatók. Te visszatérsz a játékhoz?

HIVATALOS: A Sony 2 remek játék mellett a God of Wart adja a PS Plus-hoz

 

×