A Sony az elmúlt évek egyik legnagyobb és legjobb játékát csomagolja a PS+ mellé.

A Sony egy kifejezetten jelentős, az elmúlt évek egyik legtöbb változást hozó hónapjára fordult rá. A legtöbb régióban ugyanis júniusban indul el – az Ázsiában már elérhető – megújult PlayStation Plus szolgáltatás, amellyel a Sony a Microsoft adujával, a Game Pass-al szállna szembe a saját platformjának keretein belül.

A jelentőségteljes hónapot pedig illik tisztesen megünnepelni, és ha már ennyire vészesen közeledik a God of War: Ragnarök megjelenése, adta magát a helyzet, hogy mindezt annak 2018-as előzményével tegyék. Ez azt jelenti, hogy a június 7-től egy hónapon át bezsákolható PS+ ajándékok egyike

a Kratos és fia, Atreus drámai kalandját elmesélő mestermű, a God of War lesz.

A játékkal nyilván azok járnak jól, akik korábban valamiért nem vették meg, a PS5 mellé nem vették meg a PS Plus Collectiont, illetve nem terveznek befizetni a megújult PS+ középső, a hatalmas játékkínálathoz hozzáférést engedő Extra csomagjára, ami alapból tartalmazza a God of Wart.

Persze nem csak emiatt érdemes PS+ előfizetőnek lenni. Júniusban két másik remek alkotásnak is örülhetünk: a Naruto to Boruto: Shinobi Striker 4v4 csapat-alapú pofozkodásnak, és a népszerű mesehősöket egymásnak eresztő szuper szórakoztató Smash Bros-klón, Nickelodeon All-Star Brawlnak.

PlayStation Plus Monthly Games for June: God of War, Naruto to Boruto: Shinobi Striker, Nickelodeon All-Star Brawl

Kép: Sony

Az ajándék játékokat tehát június 7-től egész hónapban ingyenesen a PlayStation-ös könyvtárakhoz lehet adni, és egészen addig elérhetőek is maradnak, amíg van élő PS+ előfizetésünk.

Ezt kapod a pénzedért: Íme az új PlayStation Plus játékszolgáltatás *közel* teljes kínálata

 

×