Az Apple kicsit túlzásba esik az iPhone 14-es szériánál?

Az Apple telefonjait az OLED kijelzős variánsok megjelenése óta éles kritika éri androidos oldalról, hogy nem támogatnak egy bizonyos funkciót. Ezt a legtöbben AOD (Always on Display) vagy magyarul mindig látható képernyő néven ismerhetik hazánkban. Az AOD egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy a telefon vagy más eszköz kijelzője még közel inaktív állapotában is folyamatosan meg tudjon jeleníteni bizonyos tartalmakat. Ez általában az aktuális időt, az akkumulátor töltöttségi szintjét vagy épp az értesítéseinket takarja. Az OLED technológiának hála gyakorlatilag minimális fogyasztással teszi ezt, így nem kell értékes órákat feláldoznunk az üzemidőből.

Az iOS legújabb verziójában érkezhet a támogatás, ám rengetegen csalódottak lesznek!

A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman többször is valós információval látta el az almás közösséget, hétvégén említette meg az AOD érkezését az újság egyik hírlevelében. Az első sorokat olvasva sok iPhone felhasználó szeme felcsillant, ám ezután érkezett a feketeleves.

A jelenlegi információk alapján az AOD funkciót egyedül az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max modellek kaphatják meg, még a „sima” 14-es iPhone-okba sem érkezik meg, a régebbi típusokról nem is beszélve. Az Apple tavaly a 120Hz-es kijelzőket is csak a Pro verziókba pakolta bele, ám ennek ellenére megkérdőjelezhető lépésről beszélhetünk ezúttal is. Ha ehhez hozzávesszük azt az elmúlt hónapokban felmerült pletykát, mely szerint az iPhone 13 processzorait kapják a sima 14-es telefonok, akkor bizony az utóbbi idők legnagyobb eltérését tapasztalhatjuk idén az iPhone Pro és nem-Pro széria között. 

Szerintetek jó döntés lenne?

Ez a nap is eljött – Itt van a világ legelső PS5 emulátora

https://leet.hu/gyereknap/

×