A Rainbow Six: Siege következő évadában felújították a lépéshangokat. Hallgasd meg, milyen lesz!

Miközben folyamatosan érkeznek a javítások és friss tartalmak a Rainbow Six: Siege-be, a játékosok sorra ugyanazokat a kérdéseket teszik fel? Hol vannak a javítások a játék égető problémáihoz, mint a hitbox, a desync vagy éppen a rossz hangok? Nos, a fejlesztők a legutóbbi Designer Notes-ban erre adtak választ. Úgy tűnik ugyanis, hogy hamarosan, pontosabban a következő évadban érkezik némi javítás.

Hogy milyen is lesz a guggolás közbeni sétahang, arról egy friss videót is közzétettek.

Alapvetően a fejlesztők megnövelték a guggolós lépéshangok hangerejét, minden operátor esetében. A Ubisoft munkatársai az elmúlt néhány hónapban aktívan vizsgálták a guggoló járás hangjait, és arra jöttek rá, hogy a hang és a mozgás némi átalakítást igényel. A normál gyalogláshoz képest a guggolós séta egyszerre volt csendes és gyors, ezért az Y7S2-ben módosították a hangokat, hogy kissé növeljék a lépések hangerejét.

Íme egy videó, melyben hallható, hogy milyen volt a guggolva járás eddig, és milyen lesz majd a frissítés után.

Video edited on Kapwing

Amint az hallható, a lépéshangok sokkal hamarabb hallhatók, így jobban ki lehet majd szúrni, ha valaki ránk akar kerülni. Ez már egy olyan lépés a Ubisoft részéről, amit igazán díjaztunk, több ilyen kéne!

Te örülsz neki? Jó lett?

Elégedett a közösség?! – Most már tényleg mindent tudunk a R6S Y7S3 Operatorról

 

×