Call of Duty

Több mint 30 Warzone fegyverhez hozzányúltak – Egyik kategória sem úszta meg

Ahogy arra számítani lehetett, szerda este a Warzone frissítéssel együtt a szokásos patch notes is megérkezett. Míg a hét elején a fejlesztők inkább az újdonságok bemutatására mentek rá, addig a mai bejegyzésben inkább a régebbi tárgyak, fegyverek változásait veszik górcső alá.

Ezúttal sem fogták vissza magukat, rengeteg fegyver finomhangolást kapott, így a meta ezúttal sem marad a régi, a következő 1-2 hét ismét a felfedezés időszaka lesz majd mindenki számára. Szinte minden kategória és minden COD cím (MW, VG, BOCW) is érintve lett, így ezúttal sem maradt ki az SMG, Shotgun, Sniper és AR kategória. Sőt, olyan fegyverek is nerfben részesültek, melyek a legutóbbi frissítés során buffot kaptak. A kategóriákhoz tartozó képek közérthetőek, zöld színnel az erősítéseket, pirossal a gyengítéseket találjuk majd.

Nézzük is részletesen a kategóriákat és a megváltozott tulajdonságokat!

AR fegyverek

Ahogy említettük, a képek meglehetősen egyértelmű színezéssel jelzik, hogy mely fegyverek milyen irányban módosultak, a legfontosabb dolgokon nem árt külön is végigmennünk. A FARA, AMAX, XM4 fegyverek alapsebzésében is történt változás, míg az AK47, C58 esetében a nyaki sebzés szorzója változott meg, így minden esetben érezhető gyengítést kaptak a fenti AR-ek. A zöld színnel jelzett, buffban részesült fegyverek esetében általában a Minimum sebzést vagy valamelyik testrész szorzóját emelték fel a fejlesztők. A leghosszabb listával az NZ-41 rendelkezik, több kiegészítője is kellemes erősítést hoz magával a mai frissítésben.

Sniperek

A Sniperek sem úszták meg. A HDR, Pelington, ZGR 20MM és AX-50 fegyverek egyértelmű gyengítésen estek át. A RYTEC AMR, a Type 99 és az M82 vegyes kezelésben részesült, míg a Gorenko, a Dragunov, a 3-Line és a Vanguardos Kar98k szép kis buffokkal várhatja az elkövetkezendő heteket. A legnagyobb nerfet talán a ZGR kapta, hiszen a felsőtest szorzójának csökkentése mellett a lövedék gyorsasága is csökkent 43.9″ Combat Recon Barrelt használva. A kategória győztese a 3-Line lehet, igazán hosszú lista került a neve mellé a fejlesztői blogbejegyzésben.

SMG-k & Shotgunok

A közelharci fegyvereket is komoly változás érintette, talán ez a kategória szenvedte el a legnagyobb gyengítést a fejlesztők részéről. A közkedvelt Owen Gun rengeteg kiegészítője és sebzésszorzója is erőteljes nerfet kapott, a Raven Software úgy tűnik az frissen érkezett SMG fegyver felé terelné inkább a játékosokat. A Modern Warfare AUG-ot sem kímélték, itt is érezhetően csökken majd az általunk kiosztott sebzés. A legjobban a Combat Shotgun és az Armaguerra járhatott, rengeteg zöld sor szerepel a nevük mellett, jó választások lehetnek majd az elkövetkezendő hetekben.

Az UGR rajongói is örülhetnek, hiszen a tárkapacitás 10 lőszerrel nőtt, melynek köszönhetően már a kevésbé pontos játékosok is nyugodtan a kezükbe vehetik, kevésbé bünteti őket a játék. A shotgunoknál külön kiemelendő, hogy az alábbi sörétesek esetében 20%-os sebzéscsökkentést tapasztalhatunk majd:

  • Streetsweeper
  • Gallo SA12
  • JAK-1
  • Origin 12
  • R9-0
  • Gracey Auto

Az újonc – H4 Blixen

Ahogy azt már korábban tudni lehetett, egy új fegyvert is kapunk a Season 3 Reloaded frissítést követően. A H4 Blixen képében egy igazi SMG érkezik ismét a szigetre, mely durva sebzést ígér számunkra, akár még közepes távolságokon is. Alapvetően az Owen Gun ellenfeleként említették a fejlesztők, de a fenti nerfeknek köszönhetően azon sem lepődnénk meg, ha netán túl is lépne rajta. A feloldása sem lesz nehéz, 15 meccsen kell 3 Slide ölést végrehajtanunk, hogy megkaparintsuk az újdonságot.

Arpi

Korábbi cikkek

Brad Pittel készül Quentin Tarantino utolsó filmje – ezt tudjuk eddig

Gábor János 2024.02.01. - A filmes hírek egyik atombombáját a Deadline dobta le, aztán az…

25 perc telt el azóta...

Nem működnek a dolgok Windows 10-en? Nem nálad van a hiba

2024.02.02. - Tudom, hogy még mindig nagyon sokan használnak Windows 10-et, de a Microsoft a…

1 óra telt el azóta...

Erotikus 18+ animehorror lesz az Epic Games következő ajándéka

Gábor János 2024.02.01. - Végre ismét két ajándékot vág hozzád az Epic Games Store. A…

2 óra telt el azóta...

Itt a vége – Európa-szerte eltűnnek a boltokból a lemezes Xbox-játékok

Bódi Dániel 2024.02.01. - Nincs új a nap alatt: tovább döglődik a fizikai játékterjesztés. Tudtuk…

14 óra telt el azóta...

Tovább fejlődik az iPhone-ok egyik legrégebbi, gyári alkalmazása

2024.02.01. - Az Apple január utolsó napjaiban adta ki az iOS 17.4 bétáját. Az iOS…

16 óra telt el azóta...

Ha bírod a rettegést, ezt a 10 horrorfilmet semmiképp se hagyd ki 2024-ben

Az elmúlt években másodvirágzásnak indultak a horrorfilmek, köztük is élen a slasherekkel és a pszichológiai…

16 óra telt el azóta...