A fejlesztők csavartak egyet a korábbi szabályokon.

A Golden Gun egy limitált ideig futó játékmód, melyet a Rainbow Six Siege Operation Void Edge ideje alatt próbálhattunk ki először. Az Arcade playlist alatt játszhatjuk, általában pár napig tér vissza, így érdemes minél többet tolnunk vele az adott hétvégén.

Az alapszabályok is meglehetősen egyszerűek. Minden játékos egy D-50 fegyvert kap a kezébe, melyen az Extravagance skint helyezték el a fejlesztők. A pisztoly minden ellenfelet megöl egy lövéssel, ám ha hibázunk, akkor még mindig ott van a késelés lehetősége a hosszú újratöltés mellett.

Érdekes formában térhet vissza a következő szezonban a mód!

A tegnapi tesztszerveres frissítés miatt a Y7S2 leakek pár napig még folyamatosan érkezni fognak az adatbányászok közösségi oldalain. Az egyik ilyen bejegyzésben bukkant fel a Golden Gun mód, ám a fejlesztők ezúttal csavartak egyek a történeten. A korábbi, megszokottt szabályok mellett ezúttal több változtatással is találkozhatunk majd, az egész LTM más környezetben fog majd játszódni:

  • Team Deathmatch keretein belül gyilkolhatják egymást a játékosok, az új TDM pálya is otthont ad a módnak a fenti kép alapján
  • Továbbra sem lesz Prep. phase
  • 5v5 felállásban esnek egymásnak a csapatok
  • A TDM jellegből adódóan Respawn is lesz, emiatt pörgősebb lehet majd a Golden Gun mód

A fogadtatás ezúttal sem volt egyhangú, néhányan örültek, hogy nem ugyanaz az LTM tér vissza tizedjére, míg mások maradtak volna a klasszikus formátumnál.

Ugye, hogy jobb? – Így változnak a Siege lépéshangjai az új évadban

×