Call of Duty

Föld alatti utazás, új tárgyak és egy friss SMG – Ezzel vár minket a Warzone Season 3 Reloaded frissítése

Ahogy arra számítani lehetett a korábbi információk alapján, a héten megérkezik a Warzone Season 3 Reloaded frissítése. Aktuális volt már, hiszen az előzetes Playlist információk is elfogytak, így nem ért minket meglepetésként a hétfő este megérkező bejegyzés. Nézzük is a Warzone-ra vonatkozó részleteket, több érdekes újdonsággal is jelentkeztek a fejlesztők.

Föld alatti utazgatások

 

A Season 3 Reloaded frissítése után a föld alatt is utazhatunk, a bányákban használatos csillék segítségével. A fenti térképen láthatjuk az egyes állomások kódnevét is. Az utazást nem kell teljes mértékben végig várnunk, a játék pár másodperc alatt odateleportál majd minket a kívánt helyszínre, csak ne várjon ránk senki a másik oldalon.

Új Perk – Serpentine

A korábban csak Vanguardban elérhető Perk megérkezett a BR módba is, mely a sprintelő játékosok számára nyújthat egy kis védelmet. A frissítés után a Perk 1 slotba rakhatjuk majd be. Sprintelés közben csökkenti a lőszerek, tűz és különféle robbanások sebzését 20%-kal, így könnyen lehet, hogy egy-egy necces szituációból győztesen távozhatunk a Perknek köszönhetően. Az ellenfeleink a lövésük után felbukkanó „kigyó” ikonnak hála azonnal tudják, hogy ezt használjuk. A fejlesztők szerint sem lesz feltétlenül meta pick, de hasznos lehet.

Két új Token és több újdonság

  • Gulag Entry Token: Az új Token neve beszédes. Ha rendelkezünk ilyen Tokennel, miközben megölnek minket többedjére, akkor a Gulagba kerülünk, éppen úgy, mint az első halálunk után. A Gulag bezárása után a Token tulajdonosai pénzt kapnak kárpótlásul.
  • Redeploy Extraction Token: A Warzone veteránoknak nem igazán kell bemutatni, egy olyan Tokenről beszélünk, mely automatikus Redeploy-jal ruházza fel tulajdonosát, aki azonnal visszatérhet a harcmezőre, ahelyett, hogy harcolnia kellene a Gulagban vagy arra várnia, hogy egy Buy Station segítségével visszahozzák a szigetre.
  • Speed Boost: Ezt a buffot Supply Boxokban találhatjuk majd meg. Ahogy a neve is mutatja, ideiglenesen megnöveli karakterünk sebességét.
  • Radar Jammer: A multiplayer módokban már találkozhattunk ezzel is, a Radar Jammer egy olyan Field Upgrade mely ellenfeleink TacMapját összezavarja, illetve a Killstreakeket is megakadályozza egy viszonylag kis körben.

High Value Loot helyek

Az Operation Monarchban debütált, nagy loottal rendelkező helyek immáron az LTM-en kívül is felbukkannak a Battle Royale módokban. Bőséges loot vár majd ránk, ám rengeteg ellenféllel kell megküzdenünk érte.

Champion of Caldera LTM és Rebirth újdonság

A Solo játékosok örülhetnek, egy igazán izgalmas móddal bővül majd a játék. A Reloaded frissítés után egyből elérhető lesz majd. 150 játékos eshet majd egymásnak a szigeten egy állandó, de folyamatosan szűkülő körön belül. Minden játékos Custom Loadouttal, Gas Maskkal és Redeploy Extraction Tokennel érkezik a harcmezőre. Az ölések visszatöltik a játékosok életerejét, tárgyait és lőszerét.

Rebirth Island szigetére megérkeznek az Occupation Scan In-Game Eventek. A radartornyok segítségével a játékosok feltérképezhetik a környezetet, ellenségek után kutatva.

Új fegyver

A H4 Blixen SMG személyében új fegyverrel is bővül a Vanguard és Warzone repertoár, mely az Owen Gun kihívója lehet majd. A fejlesztők állítása szerint több tulajdonságában is legyőzi a közkedvelt SMG-t: kellemesebb ADS sebességgel, kezelhetőbb visszarúgással és gyorsabb újratöltéssel csábítaná magához a játékosokat.

A Warzone Reloaded frissítés várhatóan május 25-én, délután 18:00 órakor érkezhet meg a szerverekre. 

Forrás: COD Blog

Arpi

Korábbi cikkek

Heteken belül elstartol a Warzone Mobile, Verdansk is érkezik

2024.02.28. – A 2022-es szeptemberi COD Next eseményen nem csak a Warzone 2.0 és a…

5 óra telt el azóta...

Így kapcsolhatod ki a Counter-Strike 2 flashek idegesítő sípolását

2024.02.28. - A Counter-Strike 2 fejlesztői állítólag annak idején azon is elgondolkodtak, hogy a Konzolt…

5 óra telt el azóta...

Remek funkcióval bővült az egyik legjobb ingyenes PC-s segédprogram

2024.02.28. - Manapság a PC-s játékosok és felhasználók a gépük minden egyes komponensét szeretik monitorozni.…

6 óra telt el azóta...

Ismét beköszönt a bőség zavara, ezek a Warzone játékmódok élesednek

2024.02.28. – Február hetedikén hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III második,…

6 óra telt el azóta...

Karbantartás miatt két napig leállások lesznek a Telekomnál

Bódi Dániel 2024.02.28. - Március 14-én 18 órától várhatóan március 16. 8 óráig tartó tervezett…

7 óra telt el azóta...

Listában: Ezekre az iPhone-okra érkezhet az iOS 18

Bódi Dániel 2024.02.28. - Az Apple soron következő rendszerfrissítése néhány hónap múlva megérkezik, ugyanakkor máig…

8 óra telt el azóta...