Óriási várokozás előzte meg a Major döntőt. Egy hosszú és megterhelő időszakon vannak túl a csapatok. Azzal, hogy ez a két csapat jutott be a döntőbe, az utolsó összecsapás is nagyobb téttel bírt.

FaZe vs Na’Vi:

MAP 1 (Inferno)

A FaZe volt az alacsonyabb seed, így az Ő pályájukon indult meg az összecsapás. A CIS csapat védekező oldalra kérte magát. Minden lehetőség adott volt ahhoz, hogy egy nagyon kiélezett küzdelem vegye kezdetét. A FaZe szerezte meg az első kört, és utána a kettő kötelezőt. 0-3-nál jött a Na’Vi első fegyveres köre, és itt mindenki abban reménykedett, hogy s1mple vagy b1t felteszi a csapatott a tabellára, de nem így lett. A FaZe nem engedett egy minimális teret sem, kör veszteség nélkül, 8-0-ra nyerték meg az első félidőt.

Nagyon magabiztos vezetés volt a FaZe kezei között, de a 9. körben magára talált a Na’Vi és megszerezték az első, majd a második győzelmüket is. Összességében 5-10-re tudtak szépíteni 0-8-ról. A fordulást követően a FaZe ismét megnyerte a pisztolykört és az utána érkezőt. 5-12-nél óriási visszatérésre volt szükség a Na’Vi-tól, és a CIS szurkolók imái meghallgatást nyertek, mivel electroNic és csapata futott egy 10-1-es hajrát, amivel át is vették a vezetést, és innentől már a FaZe volt hátrányban.

A FaZe-nek sikerült 2 map pontot hárítani, így jöhetett az első hosszabbítás, de a 30. körről még sokáig beszélni fognak a CS:GO rajongók. A hosszabbítást a nemzetközi „mix” csapat kezdte meg jobban és végül le is tudták zárni a saját választásukat 19-16-ra.

MAP 2 (Nuke)

A Na’Vi az elmúlt napokban nagyon jó teljesítményt nyújtott ezen a pályán, de mindig védekező oldalról kezdhették meg az összecsapásokat, most a FaZe indult CT oldalról.

Rain és csapata a már tőlük megszokott módon megnyerték az első kört, de most hamarabb jött a válasz, már a 3. körben feliratkozott a Na’Vi is a tabellára. Hiába a korai megnyert kör, a mérkőzésbe nem tudtak visszacsatlakozni, a FaZe most is domináns volt és megnyerte az első félidőt, ismét 10-5-re.

Mindenki a Na’Vi visszatérését várta védekező oldalon, ami az elején úgy is tűnt, hogy érkezni fog, de Karrigan és Rain nem akartak olyan vereséget szenvedni, mint 2018-ban, nem engedték vissza magukra a Na’Vi-t és 16-10-re le is zárták ezt a pályát, ezzel pedig a Major döntőt is 2-0-ra.

Ezzel megnyerte élete első Majorét a FaZe, a Na’Vi-nak nem sikerült a címvédés.

 

 

Mit gondolsz a PGL Major eredményéről?

Gamerek, csillogás, nyertesek – Ilyen volt a SamsunGGamer Nights 3.0

 

https://leet.hu/kodak/

×