Egyre több információt lepleznek le a leakerek.

Ez elmúlt hét igazán izgalmas volt, ami a Call of Duty: Warzone 2 és Modern Warfare 2 szivárgásokat illeti. Kaptunk egy pár másodperces, meglehetősen rossz minőségű, de valószínűleg teljes mértékben valós gameplay videót is, de az újdonságok felsorolásnál sem fogták vissza magukat a leakerek. Hétvégén ismét megszólalt az egyik legtöbb bennfentes információval rendelkező Tom Henderson, hogy újabb mechanikát leplezzen le.

Úgy tűnik, hogy az úszásnak is komoly szerepe lesz majd Warzone 2-ben!

 

A sejtelmes kép első ránézésre nem is tartogat semmi fontos dolgot, hiszen a Call of Duty Vanguard DVD-jét láthatjuk egy pohár bourbon whisky társaságában. Jobban megnézve hamar kiderül, hogy a Warzone 2 pályájának 4 új POI-ját láthatjuk egy papírlapra felrajzolva. Ezek sem teljesen ismeretlenek számunkra, sőt, még azt is tudjuk, hogy legalább 4 klasszikus pálya visszaköszönt majd ránk az új helyszínen.

Ami egy fokkal izgalmasabb lehet, az a lap aljára írt kis üzenet. Tom Henderson információi alapján rengeteg vízre számíthatunk majd a map azon felében, ráadásul nem is véletlenül. A játék egyik alapeleme lehet majd az úszás, mely a Warzone jelenlegi felhasználói számára talán ismeretlen lehet, ám a Blackout játékmódban már találkozhattak vele a veterán COD BR játékosok. Reméljük hamarosan további információkkal is gazdagodhatunk az új címeket illetően, már nincs messze a hivatalos leleplezés sem.

Ennek tényleg így kellene működnie? – Egy emberként kéri a Stim nerfet a Warzone közösség

https://leet.hu/major/

×