Az Epic Games-nek komoly tervei vannak a No Build szabályokkal.

Az Epic Games a Chapter 3 első szezonjában javában készült arra, hogy egy új játékmódot vezessen be a Fortnite-ba. A leakerek már akkor jelezték a felhasználóknak, hogy a fejlesztők nagy eséllyel megszabadulnak az építésből a No Build LTM kedvéért, mellyel régi és új játékosokat is visszacsábítanának a játékba. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan milyen formában tervezik ezt megtenni és mennyi ideig élvezhetjük ki.

A Season 2 első óráiban hamar kiderült, hogy az Epic Games nem egy egyszerű ideiglenes móddal kalkulál, hiszen az építés teljesen kikerült a Fortnite szigetről pár nap erejéig. Azóta szépen megfér egymás mellett a két tábor, pozitív fogadtatásban részesült az Epic Games ötlete. Több in-game kupa is a No Build szabályai alapján került megrendezésre, így sokan sejtették már, hogy Season 3-ra ismét szintet léphet a történet.

Epic added a new Playlist called "No Build – Competitive" (via ShiinaBR) from FortniteLeaks

Júniusban megérkezhet a játékba a No Build Aréna!

Shiina pár napja hívta fel a játékosok figyelmét: erőteljes nyomokat talált a játék mögött álló playlist API-ban arra, hogy az Epic Games gyakorlatilag egy kattintással bármikor elindíthatja az építés nélküli, kompetitív játékmódot. Így rendezett körülmények között eshetnek egymásnak az ilyen jellegű összecsapásokat preferáló játékosok. A fogadtatás itt már nem volt annyira egyhangú, mint a sima módnál, de az Epic Games-et nem szokta zavarni az ilyen jellegű ellenállás.

Ikonikus Star Wars karakter érkezik Fortnite-ba

https://leet.hu/major/

×