Meglehetősen érdekes képsorok korbácsolták fel a felhasználók indulatait.

Aydan neve sokszor felmerül a Warzone kapcsán, ám általában olyan kontextusban, amikor a népszerű tartalomgyártó lövi halomra ellenfeleit. Ezúttal változott a történet, hiszen egy olyan videót kapott fel a közösség, melyben Aydant tanítja móresre egy másik játékos. Nem beszélhetünk igazságos aim párbajról, hiszen a győztes fél gyakorlatilag a Stim Shots segítségével tudja legyőzni a tartalomgyártót.

Ideje nerfelni a Stimet? Túl erősnek tartja a játékosok jelentős része!

Can we please have stims nerfed? This is ridicolous from CODWarzone

 

A Warzone subredditjére is feltöltötte valaki a kérdéses videót, a címben pedig a tárgy gyengítését kéri a fejlesztőktől. Kétségtelen, meglehetősen erősnek tűnik az eszköz a fenti videó alapján, hiszen úgy élte túl a találkozást Aydan ellenfele, hogy a tűzpárbaj közben használta a Stimet, mely eléggé komikusnak is hatott sokak szemében. A sokszor kritikus kommentelők is a tartalomgyártó mellett álltak ki, szinte kivétel nélkül mindenki egyetértett abban, hogy itt az ideje egy komolyabb Stim nerfnek.

Jelenleg a Raven tervei között nem szerepel a fenti tárgy gyengítése, ám a múltban is volt már példa arra, hogy egy-egy felkapottabb bejegyzésnek vagy videónak köszönhetően elgondolkodtak némi nerfen, reméljük ezúttal is aktívan figyelik a játék közösségi felületeit.

Szerinted is gyengíteni kellene?

https://leet.hu/major/

×