Most egy nagyon-nagyon szubjektív téma következik, hiszen a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak a FIFA széria idei részével kapcsolatban.

Szubjektív a téma, hiszen mindenkinek egyéni megítélése válogatja, hogy melyik lapot tekinti a számára legjobbnak a FIFA széria idei részében. Számtalan olyan lap jött a FIFA 22-ben is, aminek a jelentős százaléka a használható, vagy a „beast” kategóriába sorolható. Gondoljunk csak a Winter Wildcards során érkezett rekordmagasságú árú Ibrahimovic lapra.

Forrás: YouTube

Nyilván a játék ezen szakaszában sokatok az éppen nyitott TOTS lapra – ami éppen beválni látszik – mondja majd, hogy ez az idei legjobb. Mindenképpen szubjektív a dolog, viszont vettük a bátorságot és úgy gondoltuk, hogy feltesszük nektek a nagy kérdést. Időközben olyan szörnyetegek is jöttek többek között, mint a Flashback Varane, vagy a Showdown Origi, vagy éppen a FB Benzema, vagy a TOTY Honourable Antony. Nem beszélve Mbappé Rare Gold lapjáról, ami még a mai napig bevágja a ziccerjei jelentős százalékát. Személy szerint, ha mondani kéne az idei epizódból bárkit, akire azt mondanám, hogy a személyes kedvenc, akkor egyértelműen az előbb is említett Showdown Origi-t mondanám, elképesztő, amit megy a meccseken, a minimum 2-3 gól meccsenként garantált, sőt, részemről el is várható.

Forrás: GiveMeSport

Számomra ő az, akinek megszavaztam azt a bizalmat, hogy nem cserélem le, mert fölösleges lenne, abszolút bevált és megszavaztam neki ezt a bizalmat. Viszont most Ti jöttök.

Nektek ki az abszolút kedvenc és bevált lap a FIFA 22-ben?

 

Kiemelt kép: YouTube

 

Ezt olvastad már?

Beváltásra fel! – Íme néhány kombináció a TOTS Swaps Token-ek beváltásához!

×