Egy nemrég kiadott mozifilmben megjelenik a Sonic korábbi, a rajongók kérése miatt megváltoztatott sündisznó-külső.

Talán emlékeztek még rá, hogy az egyébként nagyon sikeres Sonic élőszereplős mozi, aminek most érkezett meg a második része, nem indult rózsásan. Az első előzetesben a kis sündisznó olyan szörnyű dizájnnal jelent meg, hogy a rajongók rögtön kiakadtak. Olyannyira, hogy a készítőknek meg kellett változtatni a karakter teljes dizájnját az egész filmben.

Nos, a korábbi csúnya Sonic viszont mégis bekerült egy moziba, persze nem a sajátjába.

Bal oldalon az új, jobb oldalon a régi Sonic

Miután a SEGA és a Paramount teljesen újratervezte a karaktert, a Sonic sokak kedvence lett, azóta pedig megjelent a Sonic a Sündisznó 2 is, minden idők egyik legsikeresebb videojátéka nyomán. De mi lett csúnya Sonic-kal?

Erre a Disney Plus új filmje, a Chip ‘n Dale: Rescue Rangers válaszol. Az új film, amely nemrég jelent meg szolgáltatásban, zseniális utalást tesz a kidobott Sonic dizájnra. Nagy poén, hogy a SEGA hajlandó az öniróniára.

A film egy rövid jelenetében ugyanis megjelenik az „Ugly Sonic”, aki megpróbál pénzt keresni azzal, hogy egy rendezvényen árulja saját képeit. Íme a jelenet:

„Imádni fognak! Nem úgy, mint legutóbb, amikor a neten meglátták az emberi fogaimat, és felgyújtották a helyet” – mondja.

 

Jó tudni, hogy Ugly Sonic még mindig ott van a filmiparban, még akkor is, ha ez nem egészen az a karrier, amire számított.

Ezt láttad már?

Ez is megtörténik: A TikTok is beszáll a videojátékos bizniszbe

 

https://leet.hu/major/

×