Az Epic Games nem aprózza el.

Az Epic Games ezúttal semmit nem bíz a véletlenre, a Fortnite v20.40-es frissítésében végre megérkeztek a régóta várt event fájlok. A nem titkosított állományoknak köszönhetően tudni lehet, hogy ezúttal a szezon egy hatalmas eseménnyel zárul majd, ám rengeteg kérdés nyitott még a leakerek számára is, nagy eséllyel az utolsó napig az is marad. Ez nem jelenti azonban azt, hogy néhány részlet ne szivároghatott volna ki előre, több izgalmas aprósággal is készülnek a fejlesztők.

Nézzük is a különleges lobby animációt és a The Seven tervét!

Lobby

Here is the Lobby Animations that will play when going into the Live Event VIA @Luwwan from FortniteLeaks

Számláló ezúttal is lesz majd, illetve csütörtökön már a lobby háttere is megváltozott. Gondolhatnánk, hogy ennyivel le is zárja az Epic Games a menü csinosítását. A szezon végi eseményt megelőzően különleges módon hív be minket a játék, egyszerűen eltűnünk a karakterek alatt található semmiségben. Ezt a fenti videóban meg is tekinthetitek, ha szeretnétek.

Erre készül a The Seven

Inside the secret room at Command Cavern it will eventually show how IO want to use the Doomsday Machine. Via: (@BurnnLeaks) from FortniteLeaks

A Command Cavern POI közelében található titkos IO szoba ezúttal valóban titkokat rejt. Az IO rájött a The Seven tervére és holografikus módon ábrázolja is azt az éppen arra járó játékosok számára. Nagy eséllyel nem ez lesz az event végkimenetele, hiszen akkor ismét egy új pályát kellene bevetni, de abban biztosak lehetünk, hogy nagyot fog szólni.

 

Péntek délután el is kezdett aktivizálódni a Doomsday Device, látványos animációval küldte ki az első jelzést, szerencsére sikerült is elcsípni a pillanatot Shiina-nak.

https://leet.hu/major/

×