Bejelentették a GeIL EVO-V DDR5 RGB hardcore gaming RAM-ot: a világon elsőként kétventilátoros RGB hűtéssel.

A GeIL nemrég mutatta be új EVO-V DDR5 RGB gaming memóriáját, amely dupla ventilátoros hűtőrendszerrel rendelkezik, sőt RGB világítással is, hogy minden modern igény kielégítsen. Az új GeIL EVO-V DDR5 RGB 32 GB-os és 64 GB-os szettben is érkezik, DDR5-4800 és DDR-6600 közötti sebességgel. Egyedülálló aktív hőelosztó hűtőrendszerrel van felszerelve és két színben is kapható.

Attól sem kell félni, hogy a ventilátorok miatt esetleg nem fér be a processzorhűtő mellé, ugyanis nem sokkal nagyobb a nem hűtős RAM-oknál. A két hűtőventilátor a RAM bal felső és jobb felső sarkában található, amivel akár 45%-kal nagyobb hőleadás érhető el, ami igen jelentős. Szép munka, GeIL.

„A gamerek és a PC-rajongók régóta vágytak valami újdonságra a játékélmény javítása érdekében. A válaszunk az EVO-V DDR5 RGB Hardcore Gaming Memory. Az EVO-V újat alkotott a dizájn terén, mivel létrehoztunk egy aktív, kétventilátoros „FANtastic” hűtőrendszert, hogy az EVO V-t az ideális hőmérsékleten tartsuk” – mondta Jennifer Huang, a GeIL Memory alelnöke. Neked hogy tetszik?

Ezt láttad már?

Egyre jobban elterjedhet az USB 4 – Ezért lesz nekünk jó az új szabvány

 

https://leet.hu/major/

×