Márciusban már egyszer megtették.

Szépen lassan véget ér a Y7S1 és ezzel együtt természetesen egyre jobban közeledünk az új szezonhoz is. A Y7S2-es újdonságokat tartalmaz frissítés már egy ideje a a fejlesztői szervereken pihen az adatbányászok legnagyobb örömére. Szinte mindent tudunk már az újdonságokról, legyen szó játékmechanikai változásokról vagy épp skinekről, túl sok meglepetés már nem fog érni minket az elkövetkezendő időszakban, igazán mozgalmas héten vagyunk túl ilyen szempontból.

Sajnos az elmúlt napokban több gond is volt a Rainbow Six Siege szervekkel, szinte minden platformon panaszkodtak a játékosok. Úgy tűnik, hogy nem volt alaptalan a dolog, hiszen csütörtök este maga a Ubisoft jelentette be, hogy némi kompenzációval jelentkezik.

50% Renown boostot kapunk a cégtől, de nem árt sietni!

 

A hivatalos Twitter üzenet alapján mindössze 24 óráig élvezhetjük az 50%-os Renown boostot, magyar idő szerint egészen pontosan szombat 16:00-ig. Ezúttal a Ubisoft gárdája nem csak a konzolos játékosoknak kedvez, minden létező platformon élesedik a boost, ahol játszható a játék. A Y7S2-t május 22-én leplezi le a cég, feltehetőleg egy livestream keretein belül.

Sens nem egyedül érkezik – Íme az Operator loadout változások listája és az új fegyver

https://leet.hu/major/

×