Na most akkor mit nézzen a gyerek? A Netflix ebben is segít.

A Netflix ott segít, ahol csak tud, kivéve, ha a jelszómegosztásról van szó, mert abban nem segít többé. Ha viszont éppen néznivalót kereselnél az unatkozó gyereknek, akkor most örülhetsz, mert érkezett egy olyan új funkció, ami drasztikusan lecsökkentheti a sorozatok és filmek utáni kutakodást.

Ez a funkció tulajdonképpen hasonló, mint a tavaly bevezetett „Lepj meg”, annyi különbséggel, hogy az újdonságot kifejezetten a gyerekek igényeire szabták. A funkciót a gyerekprofilba lépve érhetjük el „Mystery Box” néven, ami a Kedvenc műsorok sávjában jelenik meg – jellemzően középen. Ezt a rejtélyes dobozt egy kérdőjellel jelölték, amit ha kiválasztunk ajánl egy, a gyerek számára potenciálisan érdekes műsort.

Hogy a Mytery Box pontosan mi alapján választja ki az ajánlott tartalmakat, azt nem tudni, mindenesetre egy újabb hasznos kapaszkodó lehet a tanácstalan szülőknek és gyerekeknek, amikor felteszik a nagy kérdést: „Mit nézzünk most?”

Az viszont már más kérdés, hogy az ilyen és ehhez hasonló újításokkal fel tudják-e venni a kesztyűt az olyan konkurenciákkal szemben, mint például a Disney+? 

Kutya világ jön: Egyre többen és többen mondják le a Netflix előfizetésüket

https://leet.hu/major/

×