A legendás énekes egy teljesen új számot szerzett a hamarosan megjelenő Doom-ritmusjátékhoz.

A System of a Down legendás énekese, Serj Tankian hamarosan egy teljesen új számmal rukkol elő, amit egy Doom-szerű, metál együttesek borítóit idéző játékban, a Metal: Hellsinger – The Gods Of Metal című henteldében hallhatunk majd.

A csavar a dologban, hogy a zenéknek sokkal fontosabb szerepe lesz a játékmenetben, mint a Doomban. A Metal: Hellsinger ugyanis egy FPS-ritmusjáték hibrid, vagyis a játékosok a dalok ütemére lőnek, térnek ki a támadások elől és hajtják végre a kivégző mozdulatokat. Az ütemre való lövöldözés képessége közvetlenül befolyásolja mind a sebzést, mind pedig a zene hangzását. Vagyis minél jobban szinkronban leszünk a ritmussal, annál intenzívebb lesz a zene, és annál nagyobb pusztítást vihetünk véghez.

A játék várható nívóját pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy Tankian mellett olyan előadók számaira irthatjuk a démoni hordákat, mint az Arch Enemy énekese, Alissa White-Gluz, a Lamb Of God énekese, Randy Blythe és a Trivium énekese, Matt Heafy. Mindegyik énekes a saját eredeti, a kifejezetten a játékhoz készült szerzeményével lép fel, és minden dal a játék egy-egy szintjéhez fog kapcsolódni.

A The Outsiders és a Funcom által fejlesztett Metal: Hellsinger egyelőre nem rendelkezik hivatalos megjelenési dátummal, de várhatóan még idén megjelenik PS5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re. 

 

Őket mind hallhatjuk majd a Hellsingerben

Egy anime “játék” készült Johnny Depp és Amber Heard bírósági tárgyalásáról

 

https://leet.hu/?s=nitro+concepts&post_type=product

×