A leakerek ismét aktivizálták magukat, éppen a hivatalos leleplezés előtt.

A tegnapi, meglehetősen részletes Rainbow Six Siege leakek után szinte biztosak lehettük abban, hogy a jövőben érkező kozmetikai tárgyak is napvilágot látnak majd. A lista még messze nem teljes, ám a csütörtök virradóra megérkezett gyűjteményben R6Share, Battle Pass és egyéb, megvásárolható skinek is felbukkantak, így némi elképzelésünk lehet már a Y7S2 tematikájáról.

A sok újdonság mellett egy rossz hírt is kaptunk, nagy eséllyel a Y7S3-ra tervezett Nighthaven pálya csúszik egy szezont, hatalmas mérete miatt további ídőre van szükségük a fejlesztőknek, hogy implementálhassák a játékba. Első körben hatalmas csalódás, de hosszú távon valószínűleg jól döntöttek a fejlesztők.

Nézzük is a skineket!

Y7S2 Starter Pack

Board Game skinek

Regional PL szettek és Jackal Six Major szettje

Y7S2 Battle Pass Operator skinek

Y7S2 R6Share csapat skinek

Y7S2 Universal skinek

Ahogy látható, valóban nem fogta vissza magát a Ubisoft designer csapata, ám a teljes Battle Pass felhozatalt továbbra is homály fedi, remélhetőleg a hét második felében vagy jövő hét elején már arra is vethetünk egy pillantást. A képeket ezúttal is Lungu19-nek köszönhetjük, aki talán az utóbbi szezonok egyik legaktívabb Rainbow Six Siege leakerje.

Mit szólsz a skinekhez?

Sens nem egyedül érkezik – Íme az Operator loadout változások listája és az új fegyver

https://leet.hu/major/

×