Egyre izgalmasabb hírek látnak napvilágot.

Az elmúlt időszakban igazán felpörögtek a Warzone 2 / Modern Warfare 2-vel kapcsolatos szivárgások. Kiderült, hogy mit tartogat nekünk az új pálya, több visszatérő, ikonikus helyszínnel is szembe találhatjuk majd magunkat. Az sem titok többé, hogy érkezhet a skinek eladása és vétele, hasonlóan más játékok inventory rendszeréhez. Erre a „DMZ” játékmód fog majd lehetőséget biztosítani, melynek stílusát az Escape from Tarkovhoz hasonlítják a belsős információkkal rendelkezők.

Úgy tűnik, hogy ezúttal napvilágra került néhány másodpercnyi gameplay és a pálya felépítése!

 

Twitteren már csütörtök délelőtt végigsöpört egy pár másodperces, meglehetősen rossz minőségű gameplay videó, melyről azt állították, hogy az érkező Warzone 2 / Modern Warfare 2 fegyvervizsgáló animációját láthatjuk rajta, nagy eséllyel a Warzone 2 / DMZ pályán. Több tény is erősíti a valódiságát: az Activision folyamatosan törli a videót tartalmazó bejegyzéseket, illetve a nagyobb leakerek is kitartanak a valódisága mellett. Amennyiben letörölnék a fenti videót, >IDE< vagy >IDE< kattintva elérhető egy-egy másolat.

A pálya felépítése

Négy potenciális POI-t már ismerünk, ám így is furdalta a játékosok kíváncsiságát a map felépítése. A korábban többször bizonyított leaker, TheMW2Ghost pár órája közzétett egy tweetet, melyben a pályát láthatjuk. Kiemelte, hogy ez nem konkrétan a játékból vett kép, hanem annak újrarajzolt változata, ám így is kivehetőek rajta az utak, a pályát keresztülszelő víz vagy épp a domborzati viszonyok.

Mit szóltok a fenti információkhoz?

Eladható skinekkel érkezhet a Warzone 2 és a Modern Warfare 2 – Így működik majd

https://leet.hu/major/

×