A következő hét felhozatala már teljesen ismeretlen.

A Call of Duty fejlesztői az elmúlt szezon elején és a Reloaded frissítés után nyilvánossá tették az elkövetkezendő 4-5 hét Playlist felhozatalát. Ezúttal sem volt ez másképp, így a harmadik szezonban is nagyjából tudhatjuk mire számíthatunk. Az elmúlt hónapok során nem egyszer volt olyan, hogy a fejlesztők utólag módosítottak a játszható módokon egy-egy belsős hiba miatt, így mindig érdemes áttekintenünk ezeket a megszokott, csütörtök késő délutáni időpontban.

A negyedik hét playlistje a következő:

Caldera

  • Battle Royale: Solos, Duos, Trios, Quads
  • Operation Monarch: Quads

Rebirth Island

  • Resurgence: Solos, Duos, Trios, Quads
  • Blood Money: Quads

A Warzone fejlesztők máris lemondtak a Caldera Plunder módjáról, így továbbra is a „sima” BR mód és a Kong x Godzilla kollaboráció ihlette lehetőségeink maradtak. A Rebirth Island rajongók örülhetnek, hiszen visszatért a Blood Money az apró szigetre, nem csak a Resurgence lehetőség várja őket.

Az Operation Monarch még egy hétig velünk marad, így ha elmaradtál a küldetésekkel, nyugodtan pótolhatod azokat jövő hét közepéig. A május 26-át követő felhozatala már nem publikus, így jövő hét közepén egy nagyobb frissítésre számíthatunk, melynek keretein belül a fejlesztők ismertetik számunkra az elkövetkezendő 4-5 hét repertoárját.

A titkos favorit? – Így szereld fel az egyik legpusztítóbb Warzone SMG-t

https://leet.hu/major/

×