Tom Henderson ismét belsős információkat árult el.

Az elmúlt napokban ismét felpörögtek a Call of Duty: Warzone 2 és Modern Warfare 2-vel kapcsolatos pletykák. A hét közepére kiderült, hogy nagy eséllyel eladható, cserélhető skinekkel is kalkulál az Activision, ám szerda estére újabb információmorzsákat kaptunk, ezúttal a játék pályájával kapcsolatban. A szivárogtató ezúttal is Tom Henderson volt, aki az elmúlt években már többször is bizonyította megbízhatóságát.

Több ikonikus COD pálya részlete is feltűnik a Warzone 2/DMZ mapján!

 

Visszatérő pályarészletek

Több klasszikus, felújított Modern Warfare 2 pálya tiszteletét teszi majd új játék multiplayer módjában, ám ez még nem minden. A Warzone 2 térképén is megtalálhatunk legalább négyet ezek közül, természetesen valamilyen POI képében. Az egyes városok, helyszínek nevei még a leakerek számára sem ismertek, valószínűleg a végső elnevezéseket éppen ezekben a hetekben találják ki a Call of Duty fejlesztői. Az ihletet adó pályák listáját azonban ismerjük:

  • Afghan
  • Terminal
  • Quarry
  • High Rise

Warzone 2 és a DMZ

A Call of Duty bővül egy DMZ nevet viselő móddal is, mely leginkább a népszerű Escape from Tarkov játék stílusára fog majd hajazni. A jelenlegi információk alapján a DMZ-ben cserélhetik, adhatják el a kozmetikai tárgyakat a játékosok, melyeket a többi módban is használhatnak. Már decemberben felmerült a pletyka, hogy a DMZ és a Warzone 2 térképe megegyezhet, Tom Henderson pedig ismét megerősítette ezt számunkra. A pálya felépítése inkább Blackoutos hatást kelt, nem a Verdansk/Caldera vonalat viszi tovább. Ha minden a tervezettek szerint halad, akkor június 8-án már némi ízelítőt is kaphatunk a játékból.

Hatalmas kakukktojás a negyedik helyen – Ez jelenleg a Warzone 10 leghalálosabb fegyvere

https://leet.hu/major/

×