Két hetünk van lecsapni az ajánlatokra.

A Riot Games 2020 decemberében startoltatta el az első Night Market eventet. A két hetes periódus során a játékosok kedvezményesen vásárolhatnak meg néhány Valorant skint. Van egy kis csavar a dologban, hiszen minden felhasználó egyedi akciókat kap a Riot Games-től. Ki lehet fogni néhány igazán durva árengedményt is, késeknél a 40-50%-os ár sem ritka.

Floxay a Valorant v4.09 fájljait átvizsgálva talált néhány érdekes textúrát és hátteret, mely a Night.Market visszatérésére utalnak. Az első pillanatban még nem lehetett tudni a pontos dátumot, ám a nap végére világossá válhatott a Valorant rajongók számára, ezúttal maga a Riot Games árulta el.

Ahogy azt várni lehetett, csütörtök hajnalban el is startolt a „vásár”, ezúttal is két hetünk van megvásárolni a kedvezményes árcédulával ellátott skineket.

A Valorant Night Marketet a menü jobb felső részében található “kártya” ikonra kattintva érheted el az VP egyenleged mellett. Ha eddig még nem fedted fel a saját felhozatalod, akkor a kártyákra kell kattintanod, hogy kiderüljön milyen kedvezményekkel lepett meg téged a Riot Games. Külön érdekesség, hogy a Night Market háttere az új, várhatóan a következő szezonban érkező pályára utal. Egyértelmű párhuzam vonható a háttér és a korábban pletykált víz alatti kupolás kialakítás között.

Az eredeti ár mellett láthatod majd a személyre szabott árakat is. Nem feltétlenül muszáj egyszerre beleugranod, a jelenlegi felhozatal két hétig kitart majd. Sajnos egyszeri újrasorsolásra sincs lehetőség, pedig a közösség nagy része örülne egy ilyen opciónak is. Körülbelül kéthavonta esedékes egy-egy Night Market event, így legközelebb csak július környékén lesz lehetőséged akciós skinek vásárlására.

Nektek mit dobott a Night Market?

A GTAV PS5 és Xbox Series X eladásai alapján a gamerek még mindig veszik ezt a játékot

https://leet.hu/major/

×