A meta lista mellett érdemes lehet a K/D sorrendet is mérlegelni.

A Call of Duty felhasználók sokszor böngészik a statisztikával foglalkozó oldalakat, hogy kiderüljön, éppen melyik fegyverek a legnépszerűbbek a játékban. Havi szinten mi is ki szoktuk gyűjteni ezeket, hiszen nem árt tisztában lenni az aktuális meta fegyverekkel. Azért kerülhetnek a listák élére, mert általánosságban ezek lehetnek a legjobb választások, nem is biztos, hogy alapsebzésben a legerősebbek, de ha minden faktort figyelembe veszünk (sebzés, kezelhetőség, range stb.) akkor ők kerülnek ki győztesen.

Érdekes lehet azonban egy másik lista is, mely szintén a WZRanked weboldalán kapott helyett. A K/D szekcióban azt olvashatjuk le, hogy az adott fegyverek mennyire halálosak egy felhasználó kezében. Minél magasabb ez az érték, annál több ölés jut egy-egy játékos halálára. Természetesen vannak egyező elemek a két (Meta vs. K/D) listán, de nem teljesen fedik egymást.

Nézzük is, hogy mely fegyverek rendelkeznek a legjobb K/D értékkel jelenleg Warzone-ban!

5. ZRG 20mm – 1.22 K/D – A legjobb K/D aránnyal rendelkező Sniper Rifle

A Warzone Pacific harmadik szezonja teljesen átrendezte a Sniper és Marksman Rifle kategóriáját, így a Kar98K és Swiss K31 szerepét hamar átvette a fenti fegyver. Nem véletlen, hogy a ZRG lett a leghalálosabb távcsöves Warzone fegyver pár hét alatt, tulajdonságai sejtették, hogy kiváló választás lehet a felhasználók számára.

4. Combat Shield – 1.26 K/D

Igazi kakukktojásról beszélhetünk, hiszen nem egy klasszikus értelemben vett fegyver a Combat Shield. A játék meele tárgyként hivatkozik rá. A Combat Shield 2021 novemberében mutatkozott be Vanguardban, majd a Warzone Season 1 integrációnak köszönhetően a Battle Royale módban is megtalálhatjuk.

3. Armaguerra 43 – 1.35 K/D

Az Armaguerra klasszikus értelemben nem nevezhető meta fegyvernek, hiszen a TOP 10-ben sem találhatjuk meg, ha csupán a népszerűségét nézzük. Ám ha az erejét, akkor a virtuális bronzérmet is begyűjtheti jelen pillanatban. Nem véletlenül, hiszen kiváló TTK értékkel és strafe sebességgel rendelkezik, így sokaknál titkos favorit lehet a Season 2-ben debütált SMG.

2. Welgun – 1.36 K/D

A Welgun Rebirth Island és Caldera szigetén is megállja a helyét, főleg, ha agresszív játékstílus jellemez minket a játékban. Közepes távolságokon is bevethető, miközben a TTK értéke szintén a legjobbak között van. A fegyver Season 1-ben debütált a játékban, ám talán mostanra érkezett meg igazán a toplisták élére.

1. Owen Gun – 1.44 K/D

Feburár végén, március elején még csak a második helyen tanyázott, ám március végére feljött az első helyre és úgy tűnik ott is akar maradni. Szerencsére a felhasználók is észrevették a benne rejlő potenciált, így a meta/népszerűség listában is előkelő, 3. helyet tudhat magáénak. Toronymagasan veri a többi fegyvert, jelen pillanatban 1.44-es K/D arányt tudhat magáénak. Az Owen Gun az egyetlen SMG, melynek esélye van arra, hogy megszorongassa előbb-utóbb az MP-40-et.

A TOP 10 – K/D érték – 2022.05.17. adatok alapján:

Te melyik fegyvert preferálod mostanában?

Indulhat a farmolás! – Warzone XP dömpinggel és ingyenes Vanguarddal ünnepel az Activision

https://leet.hu/major/

×