A Season 2 utolsó frissítése érkezett meg.

Múlt hét közepén megérkezett Staging szerverekre a Fortnite v20.40-as frissítése. Ennek köszönhetően joggal várhatták a felhasználók, hogy az Epic Games hétfő este bejelenti az update érkezését, szokásos magyar idő szerint 10 órai kezdettel. Szerencsére nem kellett csalódnunk az óriáscégben, az elmúlt időszakban ritkán csúsztattak. Nézzük is, hogy a leakerek információi szerint mire számíthattunk a kedd délelőtti frissítésben:

  • Megérkezik Ali-A skinje
  • További városokat kell majd visszafoglalnunk az IO keze alól
  • További űrhajók zuhanhatnak le a pályára
  • Rengeteg titkosított tartalommal bővítheti a játékot az Epic Games
  • Fall Guys kollaboráció is elstartolhat
  • Érkezhet az Obi-Wan outfit is
  • Potenciálisan érkezhet egy új Naruto szett is
  • Ha készülnek eventtel a fejlesztők, akkor az eseménnyel kapcsolatos fájloknak is meg kell érkezniük

Most, hogy délelőtt megérkezett a v20.40, érdemes megnéznünk, hogy mire bukkantak az adatbányászok az első pár órában.

Ingyenes Epic Store Bundle

Az Epic ames-től nem idegen, hogy egy Epic Game Store exkluzív, teljesen ingyenes csomaggal lepjék meg a felhasználókat. Úgy tűnik, hogy már be is készítették a következőt a fenti Volcanic Ash-Sassin Pack képében, ám könnyen lehet, hogy egészen júniusig kell várnunk rá.

Patrick Mahomes outfit

 

Az Epic Games véletlenül a fájlokban hagyta az egyik készülő ICON skin textúráját. A jelek alapján a népszerű NFL játékos, Patrick Mahomes örülhet majd az új outfitnek.

Event

 

Sokan bizakodva várták a frissítést, hiszen az elmúlt szezon végén nem kaptunk live eventet, így időszerű volt, hogy a második szezon valamilyen hatalmas durranással érjen véget. Szerencsére nekik sem kell csalódniuk, a Chapter 2 Season 2 során bemutatkozott Doomsday Device tér(t) vissza egy kicsit átalakított formában, így biztosak lehetünk benne, hogy ütős kis event zárja le a Chapter 3 Season 2-t.

Új Crew stílus

 

Az Epic Games designerei úgy döntöttek, hogy megajándékozzák a jelenlegi Crew outfit tulajdonosait egy új stílussal, mely az outfiten kívül természetesen a Back Bling és csákány színét is megváltoztathatja.

Voice Chat ban

 

Többé nem éri meg trollkodni Voice Chatben, hiszen az Epic Games mától akár ki is tilthatja a játékosokat, ezzel kapcsolatos figyelmeztető üzenetekkel bővült a játék.

Sideways fegyverek

A frissítés egy nem várt fegyverkategóriát is visszahozott a Sideways kategória képében. A Sideways Rife és Minigun fegyvereket megtalálhatjuk ládákban és a földön, de ha szeretnénk, akkor az Upgrade Bencheken is felfejleszthetjük a sima tárgyainkat, Cube Monster Parts nélkül is.

PS5 és Xbox Series X/S input lag javulás és 120 Hz

A PlayStation és Xbox tulajdonosok örülhetnek, hiszen a fejlesztéseknek hála az Epic Games javított a konzolos játékosok input késleltetésén, mostantól a játék gyorsabban fog reagálni a bevitt gombnyomásokra. PlayStation 5-re is megérkezett a 120 FPS mód, ám csak abban az esetben fog megjelenni a beállításokban, ha a TV/Monitor is képes 120 Hz-es képfrissítésre.

Az érkező kozmetikai tárgyak

 

Firemonkey nem volt rest és az update után egyből feltöltötte az összes új skint szerepeltető videóját. Valamelyik outfit csak a következő szezonban érkezik meg, valamelyik szimpla NPC lesz az eventen, néhány sorsát pedig maguk a leakerek sem tudják egyelőre.

Ingyenes lesz az elmúlt évek legszórakoztatóbb játéka – Xboxon és Switch-en is

https://leet.hu/major/

×