A konzolos és mobilos játékosoknak kerülőutat kell választaniuk.

Az Epic Games éppen egy éve leplezte le a Street Shadows Challenge Pack névre hallgató Fortnite skincsomagot. Akkoriban meglehetősen nagy port kavart, hiszen a karácsonyi ajándékokon kívül a fejlesztők nem igazán osztogattak teljesen ingyenes skineket. Az ICON skinekkel kapcsolatos kupákon mindig van néhány páros, aki ingyen hazavihet egy-két outfitet, de ők a játékosbázis elhanyagolható részét képezik ők. A keddi Fortnite frissítés fájljai között ismét találhattunk egy hasonló csomagot, ám akkor még nem lehetett tudni semmit a pontos megjelenés időpontjáról és módjáról.

Kedd estére kiderült, hogy milyen módon szerezhetjük majd meg a csomagot!

 

Az Epic Games nyári vására május 19-én veszi kezdetét, ekkortól zsebelhetjük majd be a fentebb említett csomagot is a játék Item Shopjában. PC exkluzív lesz a Volcanic Ash-sassin Bundle, ám ismerőseinket megkérhetjük, hogy lépjenek be pár másodperc erejéig a Fortnite fiókunkba, hiszen utána már minden platformon használhatjuk a skint.

A csomag tartalma a következő lehet majd:

  • Tectonic Komplex névre hallgató outfit
  • Fiery Jam Back Bling
  • Sulfuric Street Shine Pickaxe
  • Egy meg nem nevezett Wrap

A telefonos, konzolos játékosok számára a Geforce NOW is szóba kerülhet, mint beszerzési megoldás. Az egy évvel ezelőtt megjelent csomagot is be lehetett annak idején szerezni az Nvidia streaming szolgáltatásán keresztül, remélhetőleg most is működni fog a módszer.

Mit szóltok a skinhez?

Szezonvégi event, ingyenes skincsomag – Ezekről árulkodik a szezon utolsó Fortnite frissítése

https://leet.hu/major/

×