Az Epic Games csupa jó döntést hozott a Fall Guys anyavállalatának felvásárlása után, ami azt jelenti, hogy a szupercuki ultraszórakoztató battle royale ingyenessé válik.

Már több mint egy éve, hogy a Mediatonic először beszélt a Fall Guys Xboxos és Nintendo Switch-es megjelenéséről, ami számos csúszást követően hamarosan tényleg megtörténhet – méghozzá nem is akárhogyan.

A fejlesztők egy gigantikusan szuper bejelentéssel leszögezték, hogy az elmúlt évek egyik, ha nem a legszórakoztatóbb battle royale partijátéka alig egy hónap múlva, június 21-én tényleg megérkezik Xboxra és Switch-re, illetve a tavalyi felvásárlás ténye miatt nem meglepő módon az Epic Games Store-ban is elérhetővé válik. Sőt, a különböző platformok játékosai is megmérkőzhetnek egymással, a haladásunk pedig átvihető lesz egyikről a másikra.

Ezzel együtt pedig teljesen ingyenessé is válik, vagyis mostantól boldog, boldogtalan szétröhögheti az agyát a vicces meccseken.

Természetesen azok, akik korábban fizettek a játékért sem maradnak hoppon, és Steamen és PlayStation-ön is igényelhető lesz egy Legacy Pack csomag, ami egy csomó játékbeli ajándékot – három jelmezt, Veggie Dogot, Regalt és Feisty Dwarfot – rejti.

De ez még nem minden, ugyanis a free-to-play modellre váltás miatt most először lesz prémium, azaz fizetős szezonbérlet is, ami a Fortnite-hoz hasonló battle pass rendszer lesz 100 szinttel és egy valag feloldható kozmetikai tárgyakkal. De nem ez az egyetlen hasonlóság: a Fall Guys is bevezet egy új játékbeli valutát, a „Show-Bucks”-t, amellyel ezeket a szezonbérletet lehet megvásárolni – ezzel együtt pedig a koronák kivezetésre kerülnek, illetve készülőben van egy egyedi pályaszerkesztő is.

 

Ne feledd hát: június 21., immár minden platformon és teljesen ingyen!

Életed végéig ingyen ehetsz az ország legjobb burgerezőjében, ha felmutatod az NFT-jüket

 

https://leet.hu/major/

×