Évek óta az első áremelés jöhet a Diginél, ami kellemetlen, de sajnos már szükséges.

Általános áremelésre készül Magyarország egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója, a DIGI, amely néhány meglévő és az új ügyfeleket egyaránt érinteni fogja – írt róla a HWSW. Az árkorrekciót a szolgáltató júliusra tervezi, ami évek óta az első díjemelése lesz.

A portál szerint a díjcsomagok drágulásában a 2019-ben indult mobilszolgáltatás előfizetői lesznek a leginkább érintettek, akik már eleve határozatlan idejő szerződést kötöttek a Digivel. Az esetükben ugyanis az áremelés automatikusan alkalmazható, az új előfizetők pedig értelemszerűen már az új díjakon válogathatnak a konstrukciók közül.

A Digimobil Plusz és Max tarifák havi díja egységesen 1500 forintról 1600 forintra nő, ha pedig eddig 1000 forintot fizettek, mert más Digi szolgáltatásokkal együtt igényelték a mobilt, 300 Ft-tal kell majd többet fizetniük – írta a portál, majd hozzátette, hogy ezzel együtt is az egyik legkedvezőbb árszabás a hazai mobilpiacon.

Változik továbbá a Digi Junior társ-díjcsomag előfizetési díja is: 500-ról 800 Ft-ra (illetve önállóan 1000-ről 1100 Ft-ra) – a mobilos díjcsomagok esetében további tarifatételek (pl. perc- és SMS-díj) nem változnak, illetve a díjcsomagokba foglalt szolgáltatásokhoz sem nyúl az operátor.

Július 1-jével új vezetékes szolgáltatások is megjelennek a DIGI kínálatában, de a 2019-ben bevezetett csomagokhoz képest nem tartogatnak számottevő változást az árukon kívül, amelyek eltérő mértékben emelkednek. A portál szerint, aki tévé- és internetszolgáltatást, valamint a telefonszolgáltatást is a Digitől veszi igénybe az csomagtól függően jellemzően 400-900 forint közötti összeggel fizet majd többet júliustól.

Brutális játékfelhozatallal indul a PlayStation Game Pass-féle szolgáltatása

 

https://leet.hu/major/

×