Könnyen lehet, hogy tudatos szivárogtatásról beszélhetünk.

A Rainbow Six Siege fejlesztői február közepén ismertették már a Year 7 terveket. Nem minden esetben konkretizálták az újdonságokat, így sok esetben csak a fejlesztés jellegét (új pálya, új Operator stb.) tudjuk, nem ismerve a pontos jellemzőket. A Roadmap a Year 7 Season 2-re egy TDM pályát ígér, a következő kompetitív mapra egészen a harmadik szezonig kell majd várnunk.

Április végéig tudta csak elkerülni a fejlesztőcsapat, hogy az adatbányászok valamilyen nyomra bukkanjanak az érkező „Greek” TDM pályával kapcsolatban. A kiszivárgott videón a pálya felépítését tökéletesen megismerhettük, ám a textúrák jelentős része hiányzott, egyértelműen félkész állapotban van még csak az éles ág fájljaiban.

Kedden hibázott azonban a Rainbow Six Siege lengyel oldala, így teljes pompájában megtekinthetjük az újdonságot!

Rainbow 6 Poland has shared an image of the upcoming Greek TDM Map ahead of reveal from Rainbow6

 

Az internet népét nem kell féltenünk, egyből le is mentették a képet az utókornak, így nem volt kérdéses a felbukkanása a Rainbow Six Siege leakekkel kapcsolatos subredditjén. Úgy tűnik a Ubisoft designerei és pályatervezői végeztek a pálya textúrázásával, így akár már a Season 2-es startkor megérkezhet a szerverekre, nem kell várnunk extra heteket, mint az Emerald Plains esetében.

A nagy leleplezésekre sem kell már sokat várnunk, a fejlesztők május 22-én hivatalosan is bemutatják a Year 7 Season 2 újdonságait, melyekről az >alábbi< bejegyzésben olvashatsz bővebben.

Mit szóltok a pályához?

Jó helyzetben van a Siege – Egy rakást pénzt hozott az elmúlt évben

https://leet.hu/major/

×