Egyre több kozmetikai tárgy bukkan fel.

A Rainbow Six Siege Elite csomagokat nagy várakozás előzi meg, hiszen szezonként általában két darabot kapuk csak belőlük és minőségükben is a többi kozmetikai tárgy fölé emelkednek. Az Operator skineken kívül egyedi animációk és Gadget festések is járnák melléjük, ám ennek megfelelően nem is olcsóak. Május elején már megtudhattuk, hogy Echo ismét kap egy ilyen szettet, melyet a Yakuza játék egyik szereplőjéről mintáztak.

Úgy tűnik, hogy tartalmasabb lehet az együttműködés, mint gondoltuk: további két Yakuza skin is érkezhet még a szezon vége előtt!

Pár órája került fel Redditre a fenti két skin képe, február után ismét felbukkantak a fájlokban. Echo és Hibana új kinézetét is egyértelműen a Sega Yakuza játék karakterei ihlették. Echo esetében külön érdekes a történet, hiszen a Yakuza Elite skint is ő fogja megkapni, sokan meg is kérdőjelezték a Ubisoft döntését ezzel kapcsolatban. Kétségtelen, hogy származását tekintve passzol hozzá a tematika, ám egy harmadik Operator is kaphatta volna a kevésbé extra kinézetet.

Az elmúlt évek során több vitatható együttműködést is nyélbe ütöttek a fejlesztők, elég csak a legutóbbi Rick and Morty kozmetikai tárgyakra és azok fogadtatására gondolnunk. A fenti skinek és az Echo Elite skin érkezésének időpontja egyelőre ismeretlen, ám a szezon vége előtt még meg kell érkezniük a fájlok alapján.

Mit szólsz a fenti skinekhez?

Minek a Shooting Range a Siege-be, ha úgysem adja be?!

https://leet.hu/major/

×