A Predator rajongók ujjonghatnak, mert hosszú idő után végre egy kifejezetten izgalmasnak tűnő filmet várhatnak.

A 20th Century Studios végre megmutatta a legújabb Predator-mozi első rövid, de a rajongók számára egészen biztos hidegrázós kedvcsinálóját. A filmmel kapcsolatban pedig kifejezetten bizakodóak lehetünk, ugyanis az a Dan Trachtenberg ül a rendezői székben, akinek korábban a meglepetéssiker Cloverfield Lane 10-et is köszönhettük.

A Prey című Predator-film története rendkívül érdekes, és egészen sokat merít a képregényekből, hiszen nem a jelenben vagy a jövőben játszódik, hanem több mint 300 évvel ezelőtt, a még őslakosok által lakott amerikai kontinensen.

A ragadozó eszerint teljesen egyedül kezdi levadászni az észak-amerikai indián törzs, a komancsok tagjait, mígnem egy indián lány, Naru fel nem veszi vele azt a bizonyos kesztyűt, de inkább íjat. Naru pedig minden lehető indián praktikát be fog vetni, hogy végül a nálánál jóval fejlettebb vadász fölébe tudjon kerekedni. Ezért a célért viszont nagyon sok vérnek kell folynia.

Külön érdekesség, hogy a mozi producere, Jhane Myers ugyancsak a komancs törzsből való, ezért a szereplőgárdát is kifejezetten úgy állították össze, hogy az teljes egészében bennszülött és első nemzetek tehetségeiből álljon. Ez pedig nemcsak történelmileg abszolút hiteles filmet fog eredményezni, de a sokszor mellőzött őslakos színészek is megmutathatják a képességeiket a világnak.

A Prey (magyarul Préda – utalva az egyik leghíresebb Predator-történetekre) augusztus 5-én debütál a Hulun, míg nálunk sanszosan a Disney+ kínálatából lehet majd megnézni.

 

Hatalmasat tarolt ‘A besúgó’ – Még a Batmannél is többen nézték a magyar sorozatot

 

https://leet.hu/major/

×