Kétszer gyorsabban szórná a lövedékeket is.

A felhasználók az elmúlt hónapokban nem igazán voltak elégedettek a Fortnite fegyverek balanszolásával. A shotgunokat meglehetősen a háttérbe helyezték a fejlesztők, míg az SMG-k kategóriáját többször is bővítették és erősítették. Kétségtelen, hogy még fontosabb kérdés lett ez, amikor megérkezett az építés nélküli mód, hiszen ott csak a pálya adottságait kihasználva tudunk védekezni a golyózápor elől.

Úgy tűnik, ezúttal az AR kategóriáján erősítene egyet az Epic Games, méltó ellenfelet kaphat a jelenlegi, AUG néven emlegetett burst fegyver!

Upcoming all-rarities Burst Rifle. Via: (@HYPEX) from FortniteLeaks

 

A statisztikákat ezúttal is a Fortnite leakek nagy mestere, HYPEX szolgáltatta, szinte minden tudhatunk már az újdonságról. Nézzük is a pontos értékeket, néhány esetben épp a fent említett AUG-gal összehasonlítva:

  • 5.5-ös tűzgyorsaság, mely közel kétszer gyorsabb, mint az AUG-é
  • 3 és 3.6 másodperc közötti újratöltési idő, ennek pontos időtartama a ritkaságtól függ
  • 33 lőszerrel találkozhatunk a tárban, hármat lő ki egyszerre, HYPEX itt is fontosnak tartotta megemlíteni, hogy 2x gyorsabb, mint az AUG
  • A sebzése 18 és 22 között ingadozik, a common variáns 27-et, míg a legendary 33-at sebez fejlövés esetén

Scope-ról nem esett szó, így nagy eséllyel a régi burst fegyverhez hasonlít majd a fenti újdonság. A megérkezésének időpontja ismeretlen, ám a héten új Fortnite frissítés érkezik, így lehet már nem kell sokat várni rá.

Új “járművekkel” bővülhet a Fortnite – Így hasznosítaná az állatokat az Epic

https://leet.hu/major/

×