16 darab BO1-et rendeztek a hét elejéhez hasonlóan.

Heroic vs. Liquid:

A mérkőzés előtt rengetegen egyszerű Heroic győzelmet jósoltak. Az RMR-ről azonnal a Legends Stage-be kvalifikáló csapat, a torna egyik sikervárományosának számít, akiktől a top 8-as eredmény lenne a minimum. Ezzel szemben a Liquid kemény hajrát futott a héten. 0-2-ről jöttek vissza, és az Astralis-t kiejtve kerültek ide. Mivel a Liquid az alacsonyabb seed ezért ők választották a pályát, a Heroic, pedig az oldalt. Vertigón feszültek egymásnak a csapatok.

A Heroic jól kezdte meg a mérkőzést, azonnal egy 6-0-s futással el is léptek az amerikaiaktól, de Liquid-et sem kellett félteni, mert megmutatták, hogy ilyen teljesítményre Ők is képesek. Tőlük is érkezett egy 6-0-s futás, de a félidőt nem sikerült megnyerni, CT-ből jobbnak bizonyult a Heroic.

A félidő után a pisztoly és 2 „alap kör” szintén a dánokhoz került így 12-6-ról kellett felállnia a Liquidnek. Voltak szép próbálkozások erre, és sikerült is zsinórban 4 kört nyerni, ezzel csak 2-re redukálva a különbséget, de onnantól a Heroic jól érezte, hogy ezt most kell lezárniuk, ha nem akarják, hogy a Liquid a beérje Őket. A végjátékban csupán 1 kört adtak oda a dánok ezzel, 16-11-re meg is nyerték az első találkozót.

Copenhagen Flames vs Bad News Eagles:

Hasonló volt a felállás ezen a mérkőzésen is, mint a Liquid meccsen. A BNE egy óriási hajrával jutott el idáig, és az első ellenfelük a tavalyi Major egyik meglepetés csapata volt. Meglepetés ide-oda a koszovói csapat mérhetetlenül szépen játszott és túl szárnyalták a várakozásokat, az első játékrészt még meg is tudták nyerni a hátrányosabb oldalról. A Dánok a második játékrészen megmutatták, hogy Őket sem szabad félteni ha támadásról van szó, viszont nekik ezzel sikerült le is zárni a találkozót.

blank

NIP vs. Vitality:

Már a Heroic mérkőzés vége felé, erről a találkozóról írtak sokan a Leet Esport közvetítése közben is, hogy mennyire várják már ezt a találkozót és biztos, hogy szoros lesz. Nem lett az.
A svéd többségű csapat átsétált Vitality-n esélyt sem hagyva nekik. Es3tag az AWP-vel olyan köröket futott, ahol rendszeresek voltak tőle a multi kill-ek. Az utolsó csapást REZ mérte apEX-re és csapatára a 15. körben, ahol megnyert egy 1v3 szituációt és még a bombát is felnindzázta. Ezek után teljesen szétesett a Vitality, simán nyert az NIP.

blank

Cloud9 vs Outsiders:

Bemutatkozott az új C9, a korábban Gambit logó alatt játszó csapat az ukrán – orosz háború miatt kényszerült a szervezet váltásra. Ellenfelük, az Outsiders szintén ugyan ezen indok miatt nem játszhat a csapata mezében, mivel nekik még nem sikerült új otthonra találni.

Az ex-VP-től Mirage-ra esett a választás, ahol a C9 meglepőt húzva, nem CT-be, hanem T-be kérte magát az első félidőre. Ezzel az Outsiders saját választásán, előnyösebbnek tartott oldalról kezdhette meg a párharcot, és sikerült is megnyerni az első félidőt. A fordulás után viszont a C9 nem hagyott sok levegőt és teret, csupán 4 kört buktak el, ezzel le is zárták ezt a találkozót 16-12-re.

blank

FaZe vs ENCE:

A FaZe-t tartják a torna egyik nagy esélyesének, bár amit ezen a mérkőzésen mutattak azok alapján a tovább jutás is kérdésesnek tűnik a csoportból. Az ENCE nem ismert kegyelmet, Spinx megint rommá lőtte az ellenfeleit, ahogy az az elmúlt hetekben, hónapokban most már rendszer szintűen csinál. A FaZe annyira csúnyán nem kapott ki, mint a Vitality, de ezt sem teszik ki az ablakba.

blank

FURIA vs. Spirit:

Ez a Spirit lehet a torna egyik legnagyobb meglepetése és ezt már az első találkozón sem rejtették véka alá. Nuke-ra esett a választásuk, és a T oldalra csupán egy tervük volt, ami elsőre triviálisnak tűnik, de nem „túl” sok kört bukni, hogy utána megmutassák, hogy milyen keményen és félelmetesen tudnak védekezni ezen a pályán. Ehhez mérten az első félidőt 5-10-re el is vesztették, de a másodikat fölényesen megnyerték 11-2-re! Ezzel le is zárva a brazilok elleni találkozót 16-12-re.

blank

BIG vs Imperial:

Ezen a mérkőzésen, mintha Fallenéknek ugyan az a stratégiájuk lett volna, mint a Spirit-nek, csak nekik nem sikerült a mutatvány első fele. 13-2-re vesztették el az első „felvonást” és innen még a szépnek mondható 9-3-as védekezés is kevésnek bizonyult. A BIG örülhetett a mérkőzés végén.

blank

Na’Vi vs G2:

Ha a tegnapi napról csak 1 meccset szeretnél visszanézni, akkor ez legyen az!

Volt benne minden mi szem-száj ingere lehet egy CS:GO rajongó számára. Folyamatosan repkedett az adok-kapok a két csapat között és nem volt hiány a szép megmozdulásokból sem.

m0NESY és S1mple-nek köszönhetően összecsapott a CS:GO jelene és jövője.

Ezután a megnyert kör után a G2 14-11-ig szaladt, de a találkozót nem tudta simán lezárni, a Na’Vi visszajött és a végén a G2 futott a hosszabbításért. Végül a hosszabbításban a Na’Vi már le tudta zárni ezt a találkozót.

blank

A Na’Vi vs G2 meccsel véget ért az első forduló. Jöhettek az új sorsolások az 1-0-s és a 0-1-es csapatok számára.

Vitality vs Outsiders: (0-1-es találkozó)

A Vitality az első mapon szenvedett vereség után megkapta a javítási lehetőséget és az előző 4-11-es első félidejük után sikerült egy stabilabbnak mondható teljesítményt letenni az asztalra, most 7-8-al fordulhattak. Aztán az Outsiders megmutatta, amit a C9 ellen nem sikerült, és így megint elszállt a Vitality reménye. A CIS régiós csapat egy kőkemény CT oldalt mutatott a franciáknak, 8-1-es második félidővel zárult a találkozó, összesítve az eredmény pedig 16-8-lett az Outsidersnek, ezzel a kiesés szélére került a Vitality 0-2-vel.

blank

Heroic vs Spirit: (1-0-s találkozó)

A Spirit megcsinálta ugyan azt a Heroiccal, amit a Furiával. Mintha csak a két meccs ugyan az lenne, csak az egyik csapat nevét átírták. 5-10 után és 11-2-es futás. A Spirit lett ezzel a tegnapi nap első 2-0-s csapata.

blank

FaZe vs. Bad News Eagles: (0-1-es találkozó)

A FaZe az első mérkőzésen mutatott fiaskó után magára talált. A BNE elvesztette az első mérkőzést, de egy szoros küzdelmet vívtak a Flames ellen, így előzetesen azt gondolhatta az ember, hogy ez a találkozó majd rengeteg izgalomban fog bővelkedni. Sajnos nem így lett.
A Faze megmutatta, hogy miért várják Őket 2018 után újra a Major döntőbe. Mindössze 4 körig jutott a BNE, de a mai nap folyamán az Imperial ellen még bizonyíthatnak, hogy nem szeretnének kiesni erről a tornáról, ha már ennyire rögös volt az idevezető út.

blank

Copenhagen Flames vs ENCE: (1-0-s találkozó)

Ami sikerült a FaZe-nek, hogy az első meccs után óriásit javuljanak, az nem sikerült az ENCE-nek, hogy megtartsák azt a domináns formát. A Flames nagyon jól ragadta meg Ancient CT oldalát és 10-5-ös első félidőt futottak, ilyen lemaradásokból tegnap, csak a Spirit tudott felállni, az ENCE játéka most kevésnek bizonyult, pedig a mérkőzésen a 8 megnyert körükből 2 pisztoly volt 2, pedig az azt követő „kötelező kör”.

blank

FURIA vs Liquid: (0-1-es találkozó)

Szükség volt a szépítésre a csapatoktól. Az első találkozót egyik fél sem tudta megnyerni, de a FURIA legalább tudott vezetni a saját mérkőzésen a Liquiddel ellentétben.

A FURIA kezdett ismét védekező oldalon, ugyan úgy, ahogy a Spirit ellen is, és még eredményben is sikerült lemásolni a 10-5-t. A fordulás után viszont, hamar kiderült, hogy a Liquid nem képviseli Ancient-ön azt a szintet, mint a Spirit Nuke-on. A pisztolyt még meg tudták nyerni, de a „kötelezőt” már nem. Egy darab 3 körös futás meg belefért a végére az amerikaiaktól, de ez nem volt elég. 19-9-re nyert a Flames.

blank

BIG vs Na’VI:

A BIG már az Imperial ellen is volt, hogy megremegett, míg a Na’Vi a G2 ellen megmutatta, hogy akár a végjátékban is képesek higgadtan játszani. Hiába kezdte Ancient CT oldalán a német szervezet, nem sikerült olyan eredményt futniuk ott, mint a FURIA-nak, vagy a Flames-nek, sőt még csak megnyerni sem a félidőt, így a fordulás után jöhetett a Na’Vi „dózer”. A magabiztos 8-1-es védekezés a CIS csapattól megmutatta, hogy nem véletlenül ültek olyan sokáig a világranglista tetején és szeretnék visszavenni ott a helyüket és megvédeni a tavaly elnyert Major bajnoki címet.

blank

G2 vs Imperial:

Mindkét csapat próbálta az első mérkőzésen a maxot nyújtani, de végül alul maradtak, most itt volt a lehetőség a bizonyításra. Az Imperial Mirage-t választotta, ahol a G2 aznap már túl volt egy parádés mérkőzésen. Ennek ellenére NiKo csapata mégsem tudott komolyabb dominanciát mutatni az első félidőben, pedig nehéz lenne egy lapon említeni a brazilokat a Na’Vi-val. Az Imperialnak, pedig nem sikerült az, ami Nuke-on sikerült a BIG ellen, hogy kiegyensúlyozott teljesítménnyel visszajöjjenek a mérkőzésbe. M0NESY végig egy vadállat volt a pályán, ezért is kötődik hozzá a legtöbb rekord a mérkőzésen, mint pl. a legtöbb kill, legtöbb damage, legtöbb assists,  legtöbb AWP kill.

Fallenék nem tudtak itt sem nyerni, így 0-2-vel ma a BNE ellen kell bizonyítaniuk.

blank

A Nap utolsó meccse az NiP és a C9 között volt.

Relatíve sima győzelemmel érkeztek ide a csapatok, szóval ez egy igazi ki-ki mérkőzésnek ígérkezett. A C9 választotta Infernót, így az NiP kezdhetett CT-ben.

A Gambit jól kapta el a fonalat az elején és a megnyert pisztoly kör után további 4-et tudtak mellé rakni, így 0-5-ről kellett az NiP-nek felállnia, ami meg is történt. Ők is csináltak egy 5-0-s futást. A félidő maradék 5 köréből pedig meg tudták nyerni a 60%-át, ezzel 8-7-es arányba nyerte az első játékrészt az NiP.

A Gambitnek itt kellett életet mutatnia, ahogy azt tették az Outsiders ellen is, de most nem sikerült megnyerni a második pisztoly kört, így a NiP meg tudott egy minimálissal lépni, és majdnem a mérkőzés végéig kitartott számukra ez a minimális előny. 12-11-nél tudta visszavenni az előnyt a C9, de nem tudtak onnan rohamosan meglépni, a mérkőzés végére 14-14-es állás alakult ki, ahol a megnyert 29. kör után a borzalmas anyagi helyzet miatt egy könnyű 30. kör várt az NiP-re. Ezzel 16-14-re a svédek nyerték ezt a találkozót.

blank

A mai nap folyamán már lesznek csapatok, akiktől elbúcsúzunk és lesznek, akik továbbjutnak a csoportból.

Menetrend:

blank

NE FELEDD:

Ingyen is fogadhatsz a PGL Major meccseire – A magyar közvetítés fő támogatója az Unibet (18+)

https://leet.hu/major/

blank

Stranger Things bögre - fekete3990Kosárba

The Boys bögre - Dont be a c*nt2990Kosárba

Peaky Blinders bögre - Thomas Shelby2990Kosárba

Jurassic Park Bögre Mr.DNA (MUGVJP01)4990Kosárba

Jurassic Park Vizes Palack Kulacs Fém (WTRBJP01)7990Kosárba

Stranger Things bögre - Upside Down4990Kosárba

Peaky Blinders Flaska (HFLKPB01)5990Kosárba

4 490 Ft 3 990 Ft -11%

Jurassic Park hőváltós bögre 300ml

Jurassic Park hőváltós bögre 300ml3990Kosárba

The Boys bögre - F**k Supes2990Kosárba

The Boys bögre - Butcher2990Kosárba

6 990 Ft 5 490 Ft -21%

Jurassic Park dombornyomott bögre

Jurassic Park dombornyomott bögre5490Kosárba

Peaky Blinders Bögre (MUGVPB01)3990Kosárba

Jurassic Park - Utazó bögre4990Kosárba

Peaky Blinders bögre - By order of the Peaky Blinders2990Kosárba

Stranger Things bögre - Friends dont lie2990Kosárba

Stranger Things bögre - fehér3990Kosárba

Stranger Things kulcstartó - Stuck in the UpSide Down1490Kosárba

Stranger Things bögre - ABCDEF2990Kosárba

Peaky Blinders bögre - Birmingham2990Kosárba

The Boys bögre - Homelander2990Kosárba

Kiemelt ajánlatok

Tovább a shopba

Strong 4G LTE Router 300 (4GROUTER300)

25 990 Ft

Kosárba

25 990 Ft
blank

4G LTE Router 300 4G LTE Router 300 Ossza meg 4G LTE Internet kapcsolatát, bárhol bármely eszközével! Túlterhelt vagy lassú… tovább »

25 990 Ft

Kosárba

- 4G LTE internet kapcsolatát bárhol - Helyezze be a SIM kártyáját, és azonnal élvezheti az internet kapcsolatot, akár 150 Mbit/s sebességgel - 2db SIM kártya adapter (A SIM-kártya nincs benne) - Internet kapcsolat bármely Wi-Fi eszközével akár 300 Mbit/s sebességgel - 2db leszerelhető külső antenna a jobb 4G LTE teljesítményért - 4x Ethernet LAN port a vezetékes csatlakozáshoz az internetre

Strong 4G LTE Router 300M (4GROUTER300M)

21 990 Ft

Kosárba

21 990 Ft
blank

Strong 4G LTE Router 300M     Ossza meg 4G LTE Internet kapcsolatát, bárhol bármely eszközével! Túlterhelt vagy lassú internet… tovább »

21 990 Ft

Kosárba

- Ossza meg a 4G LTE internet kapcsolatát bárhol, bármelyik vezetékes vagy Wi-Fi eszközével - Rendkívül kompakt és elegáns kialakítás - Akár további beállítások nélkül is használhatja: Csak helyezze be a SIM kártyáját, és azonnal élvezheti az internet kapcsolatot, akár 150 Mbit/s sebességgel - Szolgáltató független termék, hogy mindig kihasználhassa a szolgáltatók legjobb ajánlatait. - 1x Nano-mikro SIM-kártya adapter bármilyen típusú SIM-kártyához - 1x Ethernet port bármilyen vezetékes eszköz internethez történő csatlakoztatásához - 2x levehető külső antenna SMA csatlakozókkal a jobb 4G LTE teljesítmény érdekében - Ossza meg az internet kapcsolatát bármely Wi-Fi eszközével akár 300 Mbit/s sebességgel

Kacsolódó cikkek

×
blank