Már nem kell sokat várnunk a hivatalos bemutatóra.

A Rainbow Six Siege Y7S1-es szezonja különleges volt leakek szempontjából, hiszen a szokásoshoz képest sokkal több információval láttak el minket az adatbányászok. Már a megjelenése után pár héttel tudtunk mindent a Y7S2 Operatorrol, a szezon nevéről, de később az érkező TDM pálya félkész változatáról is láthattunk videót. Most, hogy egyre közelebb kerülünk a Y7S1 végéhez, a fejlesztők is elérkezettnek látták, hogy elhúzzák a mézesmadzagot a játékosok előtt.

 

Május 22-én lehullik a lepel a Y7S2 – Vector Glare szezon újdonságairól!

A fenti képen Senset, a belga Operatort láthatjuk, az alábbi tulajdonságokkal kell kalkulálnunk:

  • Egy 2 Speed 2 Healt Operatorról beszélhetünk, a fejlesztők ismét az arany középutat igyekeztek belőni
  • Az elsődleges fegyverei között szerepel a POF9 névre hallgató új AR fegyver is, mely 41-es alapsebzéssel, 720 RPM tűzgyorsasággal és 30+1-es tárkapacitással rendelkezik. A másik elsődleges fegyver a HK417 lehet, melyet Twitch és Lion használ jelenleg a Rainbow Six Siege-ben
  • Másodlagos fegyverei között megtalálhatjuk a GONNE-6-ot, illetve nagy eséllyel egy SDP 9MM-t (vagy egy M45 MEUSOC-ot)
  • Secondary Gadgetek közül a Claymore szinte biztos, a második erősen kérdőjeles,  sokan a Hard Breach Charge-ra tippelnek
  • Az egyedi képessége, pedig a holografikus füstfal lehet majd, melyet az alábbi bejegyzésben a “Sens” szekciónál meg is tekinthettek.

Az Operatoron kívül számolhatunk egy új TDM map érkezésével, illetve a sokszor kért Shooting Range is implementálásra kerül.

Marad az új trend, vagy ismét realisztikus lesz a Siege? – A fejlesztők válaszoltak

https://leet.hu/major/

×