Amennyire viccesen hangzik, annyira működhet is a dolog.

Bár a Season 2 vége még viszonylag messze van, az Epic Games javában készülődik már a következő szezonokra. Azt már korábban megtudhattuk, hogy valószínűleg Star Wars tematikában nem szenvedünk hiányt, de Indiana Jones és a Family Guy szereplői is tiszteletüket tehetik a szigeten. Várhatjuk a Baller átalakított verziójának megérkezését is, de úgy tűnik egy újabb fejlesztésre is fény derült HYPEX-nek köszönhetően.

Hamarosan az állatokat is használhatjuk járműként!

 

Bizony, nem elírás a fenti. Az Epic Games szakemberei már javában készítik fel az állatokat arra, hogy a felhasználók valamilyen módon meglovagolhassák azokat. Első körben a farkasok kaphatják meg ezt a képességet, mely termetükből adódóan szinte adja is magát. Nem ez lenne az első alkalom, hogy ilyennel próbálkoznak a programozók, ám ennyire konkrét nyomok idáig még nem bukkantak fel a fájlokban.

Fontos kiemelni, hogy időközben akár el is vethetik a fejlesztők ezt az útvonalat, ha valamiért nem éreznék megfelelően a játék mechanikájának szempontjából. A hivatalos bemutatásig ennek megfelelően érdemes pletyka szinten kezelni a dolgot, ám az utóbbi években nem igazán tévedtek a Fortnite adatbányászok.

https://www.facebook.com/events/442599281006311?ref=newsfeed

×