JGOD elemezte a jelenlegi szituációt.

Az elmúlt másfél hónapban a Warzone fegyverei mellett a perkek és különféle tárgyak is jelentősen átalakultak. Nem titok, hogy olyan időszak is volt a játék életében, amikor gyakorlatilag Heartbeat Sensor vagy Cold-Blooded perk nélkül hatalmas hátránnyal indultunk neki a meccseknek. Aztán a Season 2 Reloaded frissítése után fordult a kocka, sokan elkezdték használni a buffolt Restock vagy épp Quick Fix perkeket, főleg az agresszív beállítottságú játékosok közül.

Ideje teljesen megszabadulnunk a Heartbeat Sensortól?!

 

A Warzone statisztikák és adatok egyik legnagyobb ismerője, JGOD pár nappal ezelőtt górcső alá vette a játék újdonságait, ezúttal a Perkekkel a középpontban. A Season 3-as frissítés szerencsére már nem sok változást hozott ilyen téren. Nagy eséllyel pár hétig, hónapig a jelenlegi tulajdonsággal lesznek felvértezve ezek a képességek, eszközök, hiszen ezeket nem olyan gyakran balanszolják a fejlesztők.

JGOD azt javasolja minden játékosnak, hogy hagyják el a Heartbeat Sensort, helyette pedig a Snapshot gránátokat kombinálják a Restock perkkel. A Snapshot gránát egy körülbelül 25 méteres körben minden játékos pozícióját elárulja, valamilyen szintén még akkor is, ha a Battle Hardened perk aktív, a Restock segítségével pedig több alkalommal használhatjuk egy meccsen.

Szerintetek jó alternatíva lehet a fenti kombó?

https://leet.hu/major/

×