Ma este érkezik a Bundesliga TOTS, ám előtte elhoztunk nektek 3 fantázia szülte Flashback kártyát, amiket korábbi Bundesliga TOTS lapok ihlettek.

Ma este kezdetét veszi a Bundesliga Team of the Season, vagyis az angol első osztály után most a németen a sor. Ám előtte elhoztunk Nektek valami különlegeset.

Forrás: Dexerto

Az Instagram-on is aktív DaveDesiigns és Notoriouz_GG megalkottak 3 újabb fantasy kártyát. Témájukat a korábbi évek Bundesliga Team of the Season játékosai adták. A 3 játékos mindegyike egymás csapattársai voltak a Borussia Dortmund-ban. Aubameyang, Sancho és Dembélé azóta más-más csapatokban áll helyt, a gaboni támadó és a francia szélső a Barcelona csapatát erősíti, míg az angol szélső a Manchester United-ben rúgja a bőrt. Az előbb említett 2 remek designer-től mindegyikük Flashback kártyát kapott, megemlékezve a korábbi években szerzett TOTS-tagságukról, felidézve továbbá a korábbi értékeiket. Nem is szaporítjuk tovább a szót, vessetek a kártyákra Ti is egy pillantást, szerintünk remek munkát végeztek a srácok:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DaveDesiigns 🔵⚡️ (@davedesiigns) által megosztott bejegyzés

Ti elfogadnátok ezeket a lapokat?

 

Kiemelt kép: Eurosport

 

Ezt olvastad már?

Friss! – Ez a helyzet a FIFA és az EA szétválásával kapcsolatban! – II. rész

×