Már javában zajlik a 2022-es PGL Major, melyet a Leet Esport Twitch csatornáján folyamatosan követhetsz. De azt tudtad, hogy fogadhatsz is a csapatokra?

Az Unibet 2021 óta aktív támogatója a gaming és e-sport közösségnek. Nemrég megalapították saját Twitch csatornájukat, ahol az ország népszerű streamerei, többek között Kis Adam Ak és Bezernay Dani is feltűnik. Idén elindult az Unibet Gamer Cup elnevezésű e-sport kupasorozat is, amely minden pénteken 19.00-tól veszi kezdetét.

A kupákat egyébként a Leet Esport ismert kommentátoraival nézhetitek, a PUBG versenyt pedig az FPS-világ legendájával, Kodiakkal izgulhatjátok végig. Ha ez nem lenne elég, az Unibet Magyarország YouTube csatornáján különböző sport tematikájú műsorok várnak.

Május kilencedikétől, egészen május 22-ig ismét összecsapnak a világ legjobb CS:GO csapatai, hogy kiderüljön, ki a világ legjobb ötöse. A helyszín ezúttal Antwerp, Belgium egyik legnagyobb városa lesz, a szervezésért pedig a korábban már többször bizonyított és a legutóbbi Majort is levezénylő PGL a felelős. A játékosok egymillió dollárért küzdhetnek meg, ám nem szabad elfeledkeznünk a csütörtök hajnalban megérkezett matricákról sem, a bevételek egy része szintén a csapatokhoz vándorol. Mint azt már tudjátok, a CS:GO Majort magyar kommentárral is követhetitek, azt azonban talán még nem, hogy fogadhattok is a legjobb csapatokra.

Ebben pedig a közvetítés fő támogatója, az Unibet is nagyban segít téged.

Fogadj most ingyen a PGL Major meccseire

 

A PGL Major alkalmából az Unibet sportfogadási oldal most különleges lehetőséget ad a gamerek kezébe. Az „UNIBETPGL-Q7” kód használatával most 1000 forintnyi ingyen fogadást kapsz az oldalon, amit elhasználhatsz a Major meccseire. Így fogadhatsz kedvencedre, akár új, akár régi felhasználó vagy. Nagy kockázat nincs, hiszen nem kell semmit befizetned.

+1 EXTRA

Akik csak most csatlakoznak az Unibet fogadási platformjára, EZEN A LINKEN keresztül a feltöltött összeget maximum 10 000 forintig az Unibet megduplázza neked. Ezt csak új felhasználók használhatják. Olvasd el a felhasználási feltételeket!

Figyelem! Fogadj felelősségteljesen!

Az Unibet oldalán található tartalmak mindegyike kivétel nélkül csak a 18. életévüket már betöltött, nagykorú személyek számára szólnak. Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk olvasóink figyelmét az online szerencsejáték által kiváltott függőség veszélyeire. Éppen ezért, ha a saját magad esetében, vagy a közvetlen környezetedben a fentebb említett probléma, azaz a játékfüggőség tüneteit tapasztalod, azt tanácsoljuk, hogy a lehető legrövidebb időn belül kérj szakemberektől segítséget.

Amikor egy eseményre fogadunk, akkor mindezt szórakozásból tegyük, hisz valójában ezért volt kitalálva. Ne essünk át a lónak a túloldalára, mert a túlzott szerencsejáték igénybevétele függőséghez vezet, s ez veszélyes lehet úgy számunkra, mint környezetünk számára is.

Ezt láttad már?

Mi volt ez, Astralis?! – Véget ért a PGL Major 2022 Challengers Stage szakasza

 

https://leet.hu/major/

×