Az Epic az ünnepi időszakon túl akkor szokott ennyire titkolózni, amikor valami igazán különlegessel készül.

Az Epic Games ezen a héten kifejezetten kitett magáért, hiszen az előre belengetett két különösen remek játék mellé egy plusz ajándékot csomagoltak, a WipeOut szellemi örökösének is nevezhető sci-fi versenyjáték Redoutot. A meglepetések sora pedig nem itt ér véget, az Epic Games Store ugyanis a következő héten is tartogat izgalmakat.

Megszokhattuk, hogy az éppen aktuális csütörtöki ajándékcsere során a következő heti ingyen játékokról is lerántják a leplet. Kivéve persze akkor, ha valami kifejezetten naggyal készülnek, abban az esetben ugyanis az Epic egy „Mystery Game” feliratú kép mögé rejti, és csak egy héttel később árulják el, hogy pontosan miről is van szó.

Nos, most pontosan ez a helyzet, így az Epic Games május 19-től elérhető ingyenesen kínált játéka egy óriási rejtély. 

Arra persze nincsen garancia, hogy egy olyan címről lesz szó, aminek mindenki ugyanúgy fog ujjongani, mindenesetre – az ünnepi időszakon kívül – akkor szokták elrejteni így a játékokat, ha valami kifejezetten izgalmassal, különlegessel készülnek. Hogy ez pontosan mi lehet, azt nyilván alig egy hét múlva fogjuk megtudni.

Addig viszont bőven van mivel eltöltenünk az időnket, hiszen május 19-ig három kiválóságot adhatunk az Epices játéktárunkhoz – köztük is nem mellesleg az elmúlt évek egyik legjobb sci-fi FPS-ével.

Akciófigyelő – Ingyen tölthető az elmúlt évek egyik legjobb sci-fi FPS játéka

 

https://leet.hu/major/

×