Az Xbox szolgáltatás előfizetői számára ezen a hétvégén 3 játék is ingyenesen játszható lesz. De csak a hétvégén, tehát egyik sem marad meg.

Azok, akik amúgy is rendelkeznek Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel, könnyen kivehetik a részüket a Free Play Days részleg lehetőségeiből. Ez azt jelenti, hogy korlátozott ideig néhány játék ingyenesen játszható. Most hétvégén az Xbox One és az Xbox Series X tulajdonosok három játékot is kipróbálhatnak ingyen.

Tom Clancy’s The Division 2, WRC 10 FIA Rally World Championship és Lawn Mowing Simulator.

Ne feledd, hogy a WRC 10-nek külön Xbox Series X és Xbox One verziója is van, így bár az Xbox Series X tulajdonosok mindkét verzióval játszhatnak, a Series X-hez készült verziót szebb játékmenetet és látványt kínál.

Ahogy az a Free Play Day esetében lenni szokott, a fenti játékok mindegyike teljesen ingyenes lesz péntek estétől hétfő reggelig, úgy mintha a cím meglenne. Az időszak lejárta után a játékosoknak meg kell venniük a játékot, hogy játszhassanak vele, vagyis nem marad meg.

Azonban van egy kivétel ezen a hétvégén. Mivel a Lawn Mower Simulator jelenleg az Xbox Game Passban is megtalálható, így aki aktív Xbox Game Pass előfizetéssel rendelkezik, ingyenesen játszhat vele egészen addig, amíg fel nem mondja a szolgáltatást.

Az ajánlatot erre találod!

Ezt láttad már?

“Háháá” – A Disney elveszítheti Mickey egér szerzői jogait

https://www.facebook.com/events/442599281006311?ref=newsfeed

×