Több világ találkozik a harcmezőn.

A PUBG fejlesztői már tavaly májusban jelezték, hogy két új pályán is dolgoznak. Az egyik a Kiki, míg a másik a Tiger kódnevet viselte. A Tiger azóta meg is érkezett a játékba, Taego néven, sok felhasználó tetszését elnyerték, így bizakodva várták a másik mapot is is a játékosok. Az új információkra egészen 2022 márciusáig kellett várni, ekkor kiderült, hogy valamikor a harmadik negyedévben eshet be a 8×8-as méretű csatatér.

A napokban az is napvilágot látott, hogy pontosan melyik hónapban érkezhet meg a játékosok eszközeire az újdonság!

 

Az információt ezúttal is PlayerIGN, a veterán PUBG leaker szolgáltatta, aki nem igazán tévedett az elmúlt három-négy év során. A fejlesztők júliussal kalkulálnak, valószínűleg először tesztszerveren debütál majd Kiki, hogy nagyobb hibák nélkül megérkezhessen az éles ágba. Az alábbi dolgokat ismerjük már a mappal kapcsolatban:

  • Egy 8×8 méretű pálya, így Erangel, Miramar és Taego hármasát bővíti
  • Igazán változatos tájakkal találkozhatunk, megférnek egymásnak mellett a mocsaras területek és a hatalmas felhőkarcolók
  • Érkezik egy új jármű is, mellyel a mocsarakban közlekedhetünk
  • A hatalmas épületek belseje nem lesz teljeskörűen kidolgozva, ám azok tetejére kötélrendszer segítségével is feljuthatunk majd

A fenti képeket a fejlesztők publikálták még márciusban, ám a júliusi dátum azt sejteti, hogy hamarosan még többet megtudhatunk majd az új pályáról és az érkezésének pontos körülményeiről.

Most hétvégén 3 játék ingyen játszható Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetőknek

https://www.facebook.com/events/442599281006311?ref=newsfeed

×