Az új frissítés nem várt információkat hozott.

A Rainbow Six Siege Y7S1 fájljai kimondottan sok információt tartalmaznak a következő szezonnal kapcsolatban, de az elmúlt frissítések során a Y7S3 Operatorról is egyre többet tudhatunk meg. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők ezúttal alaposan, előre megtervezve készülnek erre az évre, ezért érkezhet szokatlanuk sok leak a jövőben érkező pályákkal, tárgyakkal vagy épp Operatorokkal kapcsolatban. Már áprilisban megismerkedhettük a Y7S2 új karakterének teljes loadoutjával és láthattunk már videót az érkező TDM pályáról is. 

A Y7S1.3 frissítés után a Y7S3 Operatorról derült ki több információ!

Azt már egy ideje tudjuk, hogy „Grim” kódnéven szerepel jelenleg a fájlokban a Y7S3 Operator. Az, hogy ez lesz-e a valódi neve a megjelenéskor, egyelőre nem lehet megtippelni. A kedden megérkezett fájlokból az is kiderült, hogy a NIGHTHAVEN szervezet tagja lesz Grim, melynek alapító tagja és vezetője Kali.

Többször felmerül a „Kawan” címszóval több eszköz is, köztük a Hive és a Bot nevet viselő tárgyak, melyek alapján sokan azt gondolják, hogy a Divison 2-ből ismerős, apró méretű drónok teszik tiszteletüket a Rainbow Six Siege-ben. Erre azonban jelenleg semmilyen megerősítő bizonyíték nincs, csupán rajongói teória. Az azonban szinte biztos, hogy a fő gadget Smoke mérgesgázának alternatívája lehet majd a jövőben, hacsak nem gondolják meg magukat a fejlesztők. A fenti információk a játékból származnak, de a hivatalos bejelentésig érdemes pletyka szinten kezelni azokat.

A Ubisoft megjutalmazná a Rainbow Six Siege visszatérő és új játékosait

https://www.facebook.com/events/442599281006311?ref=newsfeed

×