Most mindenképpen látogass el az Epic boltjába, ahol az elmúlt évek egyik legjobb sci-fi akciójátékát zsebelheted be teljesen ingyen.

Az Epic Games az utóbbi időben jellemzően egynél több játékot szokott csak úgy szívjóságból a játékosoknak ajándékozni. Nincs ez másképp ezen a héten sem, amikor két újabb alkotást került az ingyenes palettába. Az egyik az elmúlt évek legjobb Bioshock – System Shock szellemi örököse, az Arcane Studios kiválósága.

Május 12-től 19-ig a Jotun és a Prey ingyenes, amelyek összértéke más platformokon jelenleg 17.000 forint.

Jotun

A Jotun egy egészen izgalmas, felfedezésre építő akció-kaland, amelyben egy viking harcost, Thorát alakítjuk, aki dicsőséges halált halva a Valhallába került. A megpróbáltatásai azonban még közel sem értek véget, így a sör-bor és az idők végezetéig tartó lakomázás helyett újra kezébe kell vennie kétélű csatabárdját. A Jotun grafikáját külön is érdemes kiemelni, ugyanis az egyik leggyönyörűbb kézzel rajzolt játék jelenleg, amiben elveszhetsz.

 

Pray

A Preyt sokaknak talán nem kell nagyon bemutatni, hiszen az Arcane 2017-ben ezzel a játékával vitte tovább a BioShock és a System Shock örökségét. A Prey a korábbi azonos című akciójáték teljes rebootja, viszont a címükön és a sci-fi körítésen túl nem sok mindenben egyeznek.

A játékmenet Ken Levine klasszikusainak – nem túl merész – továbbgondolása, ami ezúttal nem egy víz alatti vagy egy felhők feletti városban, de nem is egy elszabadult űrhajón, hanem egy idegen létforma által eltérített Föld közeli űrállomáson játszódik. Az Arcane többi játékához hasonlóan a Prey is egy kötelező darab, ha pedig végeztél vele, akkor érdemes ránézned a Mooncrash című kiegészítőjére is.

 

Az ajánlatokat erre találod, jó szórakozást!

“Háháá” – A Disney elveszítheti Mickey egér szerzői jogait

 

https://www.facebook.com/events/442599281006311?ref=newsfeed

×