Shiina ismertette a megerősített kollaborációk listáját.

Az Epic Games az elmúlt években rengeteg kollaborációval örvendeztette meg a Fortnite játékosokat. Elég csak az éppen aktuális Star Wars tárgyakra gondolnunk, de a pontos lista igazából lassan a végtelenhez közelít. Ez azonban nem jelenti azt, hogy lelassítanának az elkövetkezendő időszakban, sőt, éppen ellenkezőleg. Egyre több óriáscéggel egyeznek meg, pár hónappal ezelőtt a Paramount stúdióval kötöttek szerződést, szinte nincs olyan nagyágyú, aki ne képviseltetné magát valamilyen szinten a játékban.

Nézzük is, hogy milyen kollaborációkkal kell számolnunk az elkövetkezendő időszakban!

 

A Fortnite leakek nagy ismerője, Shiina jelentkezett csütörtök délután egy listával, azon kollaborációkat sorolta fel, melyek szinte 100%-os bizonyossággal érkeznek a játékba. Ezeket egy részét maga az Epic Games árulta el (majd Tabor Hill erősítette meg) az Unreal Engine 5 bemutatón. A másik részüket pedig a Fortnite weboldala vagy egy-egy fájl tette nyilvánvalóvá. Az alábbi kollaborációkra kell készülnünk:

  • Obi-Wan Kenobi (Még ebben a szezonban)
  • Darth Vader (Season 3)
  • Indiana Jones (Season 3)
  • Doom Slayer (Ismeretlen érkezési dátum)
  • Family Guy (Ismeretlen érkezési dátum)
  • Fall Guys (Ismeretlen érkezési dátum)

A fentieken kívül érkezhet még Among Us együttműködés, de éppen a héten merült fel egy potenciális Jurassic World jármű érkezése is, ám ezekkel kapcsolatban nincs sem hivatalos megerősítés, sem konkrét leak, így nem kerültek fel Shiina listájára.

Jurassic Park kollaboráció részeként térhet vissza a rettegett Fortnite jármű

https://www.facebook.com/events/442599281006311?ref=newsfeed

×